USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Янукович дарує українцям знижку на електроенергію

20 Грудня 2013 15:51
Президент Віктор Янукович доручив уряду забезпечити зниження цін на електроенергію для споживачів, -повідомляє «Радіо Свобода».

«Зараз ціна газу становить 268,5 доларів за тисячу кубометрів. Це дозволить державі істотно заощадити витрати на електроенергію й тепло», – цитує прес-служба президента виступ Януковича на урочистих зборах з нагоди Дня енергетика і церемонії запуску гідроагрегату №2 Дністровської ГАЕС. Між тим, Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері комунальних послуг не бачить підстав для перегляду тарифів на послуги з теплопостачання для населення через зниження вартості російського газу для України. У Нацкомпослуг це пояснюють тим, що при розрахунку тарифів використовується вартість природного газу українського видобутку.

17 грудня «Газпром» і «Нафтогаз України» в присутності президентів двох країн підписали доповнення до «Контракту на купівлю-продаж, поставки, обсяги та умови транзиту природного газу на 2029-2019 рік» від 19 січня 2009 року. Підписаний документ дозволяє «Газпрому» поставляти газ на Україну за ціною 268,5 доларів за тисячу кубометрів, тоді як зараз вона становить понад 400 доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Валя Показати IP 20 Грудня 2013 16:10
красота. Молодець наш Президент
lutchanka до Валя Показати IP 21 Грудня 2013 12:35
Ну, звичайно, МА-ЛА-ДЕЦЬ! Я такий добряк - все для народу, а от Нацкомпослуг - сволочі, не хотять мене слухати. Це "спагетті" вже остобридло. Саме противне те, що ще знаходяться "ну дуууууууууууууже круглі...." , які кірять в ці казки "рябого бичка"
Яна Показати IP 21 Грудня 2013 17:02
Треба в першу чергу забезпечити громадян достойною заробітною платою, а не кидати подачки у вигляді дешевої електроенергії чи 1000 на ощадкнижці. Добре що путін підкинув кредитів, можна буде скуповувати електорат перед виборами 2015. Популізм! Почали давати "вітіну тисячу" перед парламентськими виборами. Моїй бабусі черга підійшла в листопаді, коли вибори скінчилися, то дали просто порожню картку, на якій не було грошей. Тепер же знов починають тією тисячею піаритися. А що за ту тисячу можна купити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus