USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Льодовиковий період: Торонто накрило крижаним дощем

15 Квітня 2018 14:46
У канадському місті Торонто вирує страшна негода. Через крижані дощі та снігопад в міжнародному аеропорту Торонто Пірсон скасовано вже понад 400 авіарейсів.

Як повідомляє ТСН з посиланням на видання «CBC», на дорогах також спостерігається вкрай складна ситуація. Через обледеніння сталося вже понад півтисячі ДТП. Тому дорожня поліція просить мешканців мегаполіса не виїжджати з дому без крайньої потреби.

За даними місцевих ЗМІ, зараз на вулицях міста працює близько 80 вантажівок, що посипають дороги сумішшю, яка допоможе боротися зі зледенінням.



Крім того, незвично холодна погода і ожеледиця змусила щонайменше чотири університети скасувати заняття і перенести іспити через занепокоєння, що студенти можуть травмуватися дорогою на навчання. А в провінції Онтаріо оголосили про закриття шкіл.

Згідно з даними метеорологів, до понеділка, 16 квітня, шторм ослабне. А до цього моменту очікується сильний вітер - місцями його швидкість досягне 80 кілометрів на годину. Більш того, існує загроза повені.







Наразі близько 6 тисяч жителів міста залишилися без електропостачання. Очікується, що їх кількість істотно зросте в найближчі години, оскільки, за прогнозами синоптиків, у неділю продовжиться крижаний дощ, що призведе до накопичення шару льоду до 2 см.




Канадська негода підбирається і до США. Так, американська влада повідомляє про сильний снігопад і крижаний дощ, в результаті яких загинули щонайменше три людини.

Як пише Associated Press, найбільші проблеми з погодою спостерігаються в штатах Луїзіана, Міннесота, Вісконсін і Арканзас. У Міннесоті через негоду скасували близько 400 рейсів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus