USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині у пожежі загинуло двоє осіб

26 Лютого 2016 10:51
Волинські рятувальники 25 лютого отримали виклик з села Оранів Володимир-Волинського району. Там повідомили, що відбулася пожежа та є жертви.

Прибувши на виклик встановили, що пожежа трапилася у цегляному будинку на вулиці Ласківська. Там знайшли тіла чоловіка, близько 60-ти років, та жінки близько 50-ти років, – повідомляє БУГ.

Згідно з попередньою версією, жінка, намагаючись розпалити піч паливно-мастильною речовиною, порушила правила поводження з вогнем та загорілася. Обгорів також і чоловік, який знаходився у будинку, але є ймовірність, що задихнувся димом.

Очевидці наголошують, що у будинку була справна електропроводка та не було підведено газ. Тому причиною займання скоріш за все є необережне поводження з вогнем. Наразі проводяться експертизи.

Зазначимо, що тіла знайшла сусідка, коли вирішила зайти в гості. У будинку, окрім господарів, знайшли мертвого кота.

Моторошним є той факт, що в приміщенні застали собаку, яка понівечила тіло загиблої. Зараз не відомо, де знаходиться тварина.

Зауважимо, що за два місяці 2016-го року від нехтування правилами безпеки загинуло вже 3 особи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
собака- Показати IP 26 Лютого 2016 17:20
про щось знала!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus