USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку - пожежа у шестиповерхівці

31 Липня 2014 13:25
Внаслідок дитячих пустощів трапилась пожежа у 6-ти поверховому будинку вчора, 30 липня, о 18:22 у місті Луцьку, на вулиці Конякіна. Про це інформують у прес-службі Управління ДСНС України у Волинській області.

До місця виклику оперативно прибули рятувальники частини спеціальної пожежної техніки, державної пожежно-рятувальної частини №1 та працівники оперативно координаційного центру обласного центру. Вогонь знищив диван.

Окрім того, протягом минулої доби рятувальники ліквідували ще 3 пожежі.

Того ж дня о 23:55 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у селі Соловичі Турійського району горить дерев’яний оберіг із сіном. Вже за 8 хвилин на місце події прибули працівники державної пожежно-рятувальної частини №17 райцентру та місцеві пожежні команди селищ Дуліби та Овлочин, які загасили полум’я. Пожежа виникла внаслідок необережного поводження з вогнем невстановленої особи.

О 12:28 у селиці Колки Маневицького району виникла пожежа в цегляній господарській споруді. Понад півтори години у складі двох відділень рятувальники місцевої пожежної команди боролися з лихом. Вогонь знищив 45 квадратних метрів покрівлі. Причина пожежі встановлюється.

Також о 14:58 у селі Сокиричі Ківерцівського району через необережне поводження з вогнем зайнялась дерев’яна господарська споруда. Для гасіння пожежі прибули працівники державної пожежно-рятувальної частини №6 Ківерець, які за 20 хвилин ліквідували загорання.

Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області закликає громадян дотримуватись правил пожежної безпеки, адже нехтування ними може призвести до виникнення пожежі. Батькам слід роз’яснити дітям небезпеку забавок з вогнем та ховати від них сірники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus