USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Подробиці моторошної аварії в Харкові, у якій загинуло 5 людей

19 Жовтня 2017 08:43
У середу, 18 жовтня, ввечері в самому центрі Харкова елітний позашляховик «Лексус», за кермом якого була 20-річна дівчина, зіткнувся зі ще одним джипом. «Лексус» від удару відкинуло просто у натовп людей, що стояв на узбіччі.

Водійку «Лексуса» - доньку відомого бізнесмена - затримали одразу. Чоловіка, який був за кермом іншої автівки - харківського підприємця Геннадія Дронова - перевірили на стан сп'яніння та відпустили. Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.

Стан двох найтяжче травмованих людей унаслідок аварії залишається украй тяжким. Ще четверо потерпілих перебувають у стабільному стані. Інформацію про шостого загиблого у поліції офіційно не підтверджують.

У Мережу потрапило відео перших хвилин після аварії - дві перевернуті автівки, тіла людей на узбіччі, паніка, сльози і крики. Аварія сталась близько дев'ятої години вечора на жвавому перехресті у центрі міста. На тротуарі в той час були десятки людей. «Лексус» рухався вулицею і на перехресті зіткнувся із «Фольксвагеном». Удар був такої сили, що «Лексус» кілька разів перевернуло і він врізався в натовп людей на тротуарі.

«Її крутило, цю машину. Вона перевернулася, упала на дах. Потім підбігли хлопці й почали її перевертати. Поставили на колеса», - каже свідок Тетяна Костиріна.

«Скрип шин коліс і скрегіт металу. І це все - я розумію, що щось мені летить в обличчя. Мені прилетів шматок металу просто в обличчя», - згадує свідок.


П'ятеро людей загинули на місці. Ще шестеро у лікарні. Важко травмовані дві жінки - одна з них на сьомому місяці вагітності.

Як повідомив керівник поліції Харківщини Олег Бех виданню «УНН», 20-річна водій авто Lexus, яка збила пішоходів у центрі Харкова, перед зіткненням збільшила швидкість. За його словами, Lexus проїхав на заборонений сигнал світлофора зі швидкістю близько 50 км/год, на перехресті водій збільшила швидкість і в неї врізався джип Volkswagen. Після цього Lexus перекинувся і вилетів на тротуар, збивши 11 людей.

І вже за півгодини після аварії у соцмережах з'являється ім'я водія «Лексуса» та фото водійського посвідчення. 20-річна Олена Зайцева за кермом трохи менше двох років. Автомобіль, на якому вона пересувалася, належить її батькові, за відомостями місцевих ЗМІ - відомому бізнесмену.

В патрульній поліції NewsRoom повідомили, що водій Lexus на місці події пройшла огляд, який показав відсутність алкоголю або наркотиків в крові. Очевидці розповіли, що одразу після аварії до дівчини приїхала "група підтримки" на двох позашляховиках з луганськими номерами.

Тим часом у коридорах слідчого управління - натовп. Активісти намагаються потрапити в кабінет, де здає тести на алкоголь водійка «Лексуса». Втім жодного з активістів усередину не пускають - побачити кермувальницю вдається лише понятим.

«Вона почувається погано. Каже, що в неї голова болить і видно, що вона дуже пригнічена», - говорить понята Катерина Зінгерман.

Хоча очевидці аварії стверджували, що водійка «Лексуса» була нетверезою, за попередніми висновками експертизи, у крові дівчини не знайшли жодного сліду алкоголю. Поліція встановила особи трьох загиблих пішоходів. Імена ще двох жертв досі невідомі.

Загиблі:

1) Євтеєв Олександр Сергійович, 27 років;

2) Кобисєва Ніна Львівна, 28 років;

3) Умаєва Олена.

Доставлені до лікарні:

1) Берченко Олена Ігорівна, 25 років;

2) Неудачин Юрій Юрійович, 24 роки;

3) Нестеренко Оксана Василівна, 36 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
аааа Показати IP 19 Жовтня 2017 09:54
пригнічена вона, недолюдина....
Знову Показати IP 19 Жовтня 2017 10:50
Читаємо, доходимо до "Lexus проїхав на заборонений сигнал світлофора зі швидкістю близько 50 км/год, на перехресті водій збільшила швидкість і в неї врізався джип Volkswagen"(С) і далі все встає на свої місця. Від цих слів враження що Лексус проїхав всього декілька метрів після перехрестя. Тому швидкість не могла бути дуже високою, але наслідки... Власние мій "висновок" після прочитаного - до свтлофора вона їхала не менше 90км/год і тут її торкнуло перед світлофором, а далі все абсолютно могло бути так як сталося. Звичайно алкоголю в крові не буде, але й наркотичне сп'яніння ніхто побачити не дасть, тим більше хто ж знає яку гидоту вона вживала, не все відразу можна виявити. Співчуття родинам загиблих і постраждалим... Слава народу, який до цього (по всій країні) довів!
Ну Показати IP 19 Жовтня 2017 11:32
давайте, давайте, б...ді дурні, пригадайте свої соплі і слюні, коли поліція затримала в Києві памороків, що ганялись так от по вулицях міста і одного з них завалили, ви ж, у..бки ,зробили тоді з них героїв, а поліцію опустили нижче плінтуса, от після того і продовжуються гонки вулицями, тільки поліція вже свої голови не підставляє - самі ж хотіли щоб неадеквати безкарно вас давили.
Що? Показати IP 19 Жовтня 2017 12:31
До чого довів?? До цього ніхто не доводить, якщо ти за рульом, маєш думати про дорогу! (а не прямі трансляції знімати як в тих страшних аваріях які були нещодавно, чи піти клуб побухати, а потім кататись бо так модно їхати на своїй машиині (якщо своя), а не на таксі) Давати машини 20-річним малолєткам??? через яких загинули молоді люди у яких мало бути все життя попереду!!! Та як з цим жити все життя далі спокійно??? Але ж її не посадять! скажуть що серце схопило чи гальма відмовили чи ще якусь справку принесуть... Треба зробити так, щоб на все життя запамятала ті лиця людей яких вбила! Я не зла людина, але таке безкарно неможна залишати..
Коза Показати IP 19 Жовтня 2017 13:23
Як на мене, Туарег також порушив правила - зарано рушив. Мабуть дивився на бусик поруч. Хоча Лексус просто влетів на червоне. Почекали б трохи - нічого б не було.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus