USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Загострення в АТО: загинули 3 бійці, багато поранених

17 Лютого 2017 09:01
За минулу добу, 16 лютого, у зоні АТО зафіксовано 66 обстрілів; троє наших військових загинули, десять – поранені.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зазначається, що на Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів терористи обстрілювали Авдіївку, Кам'янку, Піски, Зайцеве, Верхньоторецьке. З гранатометів та стрілецької зброї – Кам'янку, Зайцеве, Авдіївку, Піски. По Зайцевому вогонь вів снайпер. По позиціях в районі Авдіївки – танк.

На Луганському напрямку зі 120 та 82-міліметрових мінометів терористи обстріляли Кримське. З гранатометів та стрілецької зброї – Лобачеве, Новозвавнівку, Станицю Луганську та Новоолександрівку.

На Маріупольському напрямку зі 120 та 82 міліметрових мінометів вони обстрілювали Широкине та Павлопіль, а з гранатометів та стрілецької зброї – Мар'їнку, Новотроїцьке, Новоселівку, Водяне, Лебединське, Широкине, Павлопіль, Гнутове. По Широкиному вели вогонь БТР та БМП противника. З протитанкових ракетних комплексів обстріляли Богданівку.

Як повідомив речник штабу АТО Леонід Матюхін, з опівночі зафіксували п'ять обстрілів.

"Учора після 18:00 розпочалися обстріли населеного пункту Авдіївка. Практично всі були по одному району. Стріляли точно по населеному пункту. У два сусідні будинки влучили міни. Одна людина загинула, одна отримала поранення... Порівняно зі вчорашнім вечором ніч в Авдіївці пройшла спокійно. Загалом по лінії зіткнення відбулося п'ять обстрілів. Жодного не було з важкого озброєння", - розповів Матюхін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus