USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

11 днів рясних дощів у Китаї: 63 загиблих і зруйновані будинки

11 Липня 2017 10:20
Автономний регіон Тибет, що в Китаї, потерпає від масштабних повеней. У регіоні будинок буквально знесло водою. Крім того, водою пропливають легковики та вантажівки. Брудна вода сягає людям майже до коліна. За останніми даними, щонайменше 63 людини загинули через зсуви ґрунту або розвалення будинків, інформує ТСН.

Повінь вразила загалом центральну та південну частину Китаю. Постраждало також і китайське місто Шеньян. Там такої стихії не бачили вже 26 років. Вода у будинках позатоплювала половину висоти квартир.

Повідомляється, що у центральній провінції Хунань внаслідок стихії було зруйновано близько 53 тисяч будинків. 350 тисяч людей були вимушені евакуюватися. Дощі в країні тривають 11 днів безперестанку. За останніми даними, щонайменше 63 людини загинули через зсуви ґрунту або розвалення будинків. Ще 20 осіб пропали безвісти. Повінь нанесла збиток у розмірі 5,6 млрд доларів.

Нагадаємо, на ліквідацію наслідків стихії у Китаї було мобілізовано понад 52 тисяч військовослужбовців, поліцейських, пожежників та працівників урядових відомств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus