USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку 19-річна волинянка пограбувала свого залицяльника

30 Серпня 2013 08:00
Познайомившись з молодою дівчиною в одному із розважальних закладів міста, 28-річний волинянин запропонував продовжити гуляння в готельному номері. На ранок чоловік прокинувся без своїх речей, - інформують у прес-службі волинської міліції.

Як з’ясувалося згодом, молодик познайомився з привабливою молодою дівчиною в клубі, знайомство закріпили міцними напоями.

Аби продовжити вечір, поїхали в готель, винайняли номер. Згодом, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, молодик заснув. Не довго думаючи, спритниця швиденько перевірила вміст сумки кавалера. Забравши мобільний телефон із зарядним пристроєм та сонцезахисні окуляри, дівчина пішла.

Відіспавшись, чоловік помітив, що його обікрали. Не зволікаючи, він звернувся із відповідною заявою до чергової частини Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області.

За скоєння кримінального правопорушення оперативники затримали 19-річну мешканку Луцького району, у якої виявили викрадений у молодика телефон.

За фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Костя Показати IP 30 Серпня 2013 09:01
За "кохання" розплачуватись треба.
Олежик Показати IP 30 Серпня 2013 09:27
Молодець дівчинка. Навіщо ж вчитись, працювати і одружуватись - краще роздвігать ногі і обкрадати тих хто їх роздвігав=)
Лучанин Показати IP 30 Серпня 2013 10:04
Кожен крутиться, як може. Задоволення- задоволенням, а гроші всім потрібні. Держава всім помагає і про всіх думає!!!!!!!!!!!!!
Ирен Показати IP 30 Серпня 2013 13:01
Дійсно правильно держава всім допомагає.Таким, чяк вона нагуляється, народить дітей, стане матрю-одиначкою, наша дибільна держава буде їй платити 1500 грнн. за те, що нічого не робила і робити не буде, бо крім того, що ноги розставляти, вона нічого не вміє.А ще з гіршого боку наклепає діток з 5 і буде на повному державному утриманні.Мать-героїня, почет і уважение, треба діток годувати.А, ми дурні працюймо на цього дядю, справно платімо подаки, щоб жили повії і шлюхи за наш рахунок, а ще краще в кого щось із головою. Платять їм пенсію таку, як людині, що 40 років відпрацювала на цих дурнів і ще другу тому, з ким він живе, бо ж його потрібно доглядати,бо він дурний.І так 2000 з гаком тисячі в кармані, дурний попоиває собі, працює нормально-це хто до такого додумався таку пенсії платити.А,коли лежить матір прикута до ліжка,а діти на роботі, їм не платять копійки 16 грн.Де ми живемо в якій країні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus