USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

20-річний волинянин загинув в результаті зіткнення BMW зі стовпом

28 Жовтня 2013 14:48
19-річний житель села Скобелка Горохівського району, керуючи автомобілем BMW, не впорався із керуванням, з'їхав у кювет і зіткнувся з електроопорою. ДТП трапилася 26 жовтня 2013 о 16:05 на автодорозі сполученням Любомль-Горохів-Берестечко.
У результаті водій травмувався, однак не госпіталізовувався, а 20-річний пасажир, житель села Сільце, отримав смертельну травму.

«На місце аварії відразу виїхали працівники міліції. З’ясувалося, що водій перебував у нетверезому стані», – розповів начальник відділу розслідування ДТП слідчого управління УМВС України у Волинській області майор міліції Юрій Угланов.

За даним фактом розпочали кримінальне провадження за частиною другою статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus