USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У ДТП на Волині загинув 24-річний водій

9 Січня 2015 15:29
24-річний волинянин загинув у ДТП на автодорозі Шацьк-Світязь-Залісся. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

8 січня, близько 5:00, 24-річний водій, мешканець села Світязь Шацького району, керуючи автомобілем «MitsubishiGalant», не вибравши безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, де допустив зіткнення із придорожнім деревом. У результаті ДТП водій від отриманих тілесних ушкоджень помер у кареті «Швидкої медичної допомоги».

Окрім того, минулої доби на Волині трапилося ще дві аварії.

Близько 4:00 в селищі Стара Вижівка 28-річний водій, місцевий мешканець, керуючи автомобілем «БМВ 316», не впоравшись із керуванням, не врахувавши дорожню обстановку, з’їхав на праве узбіччя та зіткнувся з придорожнім деревом. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження, доставлений у реанімаційне відділення Старовижівської центральної районної лікарні.

Зледеніння дорожнього покриття стали причиною зіткнення транспортних засобів. Автопригода трапилася близько 17:20. 53-річний водій, мешканець села Голядин Шацького району, керуючи автомобілем "Таврія", не помітив гужової підводи, яка не була обладнана світлоповертаючими елементами, і зіткнувся з нею. У результаті ДТП пасажири гужового транспорту – 34-річний житель села Бережці Любомльського району та його 59-річна односельчанка – отримали тілесні ушкодження, госпіталізовані.

За фактами ДТП ведеться досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 10 Січня 2015 11:20
Чому не повідомляєте про ДТП в Луцьку, двоє травмованих , один із них в тяжкому стані

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus