USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

200 гривень штрафу - за отруєння лучан у супермаркеті

4 Вересня 2013 15:45
Прострочені продукти харчування – напівфабрикати та ковбаси – реалізовували клієнтам у луцькому супермаркеті.
Про це повідомив начальник Інспекції з питань захисту прав споживачів у Волинській області Іван Смоленг, - пише IA ZIK.

Зі слів Смоленга, фахівці інспекції перевірили продукцію у супермаркеті в Луцьку за зверненням споживача щодо простроченої та неякісної продукції.

«Факти, викладені у зверненні, підтвердились. Напівфабрикати охолоджені власного виготовлення реалізувались з простроченим від 5-ти до 24-х годин терміном придатності до споживання та мали неприємний, кислий, зброджений смак і запах», – каже Іван Смоленг.

Зокрема, варені ковбасні, вироби першого та вищого ґатунку в поліамідній оболонці та порційно фасовані під вакуумом, реалізувалися з простроченими термінами від 48 до 72 годин. А напівфабрикат охолоджений власного виготовлення «шашлик в майонезі» та риботовари, реалізувались без доступної, достовірної, наочної інформації для споживачів про дату виготовлення.

За виявлені порушення винну особу притягнули до адміністративної відповідальності на суму двісті гривень та до суб’єкта господарювання застосували адміністративно-господарську санкцію обсягом 1,2 тисячі гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Хуйздрич Показати IP 4 Вересня 2013 16:21
Це Вопак на Київській.
Василь Показати IP 4 Вересня 2013 16:51
200грн. для такого супермаркета - це як для слону дробина. Закрити б його на 2 тижні, щоб збиток був відчутний, це було би правильно. А так, все одно буде труїти, бо від продажу неякісного товару отримає набагато більше прибутку, ніж заплатить нещасних 200грн. штрафу.
Корінний лучанин Показати IP 4 Вересня 2013 17:06
А ЧОМУ НЕ КАЖУТЬ У ЯКОМУ ЛУЦЬКОМУ СУПЕРМАРКЕТІ? ЩО ЗА ТАЄМНИЦЯ! ТОДІ ДЛЯ ЧОГО ВЗАГАЛІ ЦЯ ІНФОРМАЦІЯ? Ну не треба ж робити всіх ідіотами! Навіть комуняки і то відкрито говорили про такі речі та називали магазин. А тут живемо в своїй державі, яка хоче йти в ЄЕС - і така закритість від громадян!
...чех... Показати IP 4 Вересня 2013 20:57
...і в який супермаркет зараз в Луцьку піти, після скандалу з жінкою, щоб отруїтись?....
...пех до ...чех... Показати IP 5 Вересня 2013 09:00
... заходь в любий - не помилишся, і жінка буде задоволена...
чеху Показати IP 5 Вересня 2013 17:24
а чого скандалив з жінкою? Я тебе підберу, мені хазяїна треба, щоб робив шо- небудь по господарству. Буду годувати добре, пиво купувати, на футбол відпускати, тільки щоб був не алкоголіком...
Олександр Показати IP 6 Вересня 2013 12:13
Чрму відразу Вопак?
Факт Показати IP 6 Вересня 2013 12:24
Смоленг, ти здирник! Супермаркет мало не збанкрутів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus