USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

24-річна лучанка, яка випала з автомобіля, - в реанімації

26 Травня 2014 12:50
Дорожньо-транспортна пригода зафіксована 25 травня о 19:10 поблизу повороту на селище Люблинець на Ковельщині. Із автомобіля «БМВ», яким керував 28-річний житель обласного центру, під час руху із заднього сидіння випала 24-річна жителька Луцька. Внаслідок автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження і госпіталізована в реанімаційне відділення Ковельської центральної районної лікарні. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Окрім цього, близько 2-ї години ночі 57-річний чоловік, керуючи мотоциклом «Сузукі», рухаючись у напрямку Ковеля, не дотримався безпечної швидкості руху, внаслідок чого здійснив наїзд на дику тварину. У результаті водій отримав тілесні ушкодження та доставлений у Ковельську центральну районну лікарню.

Окрім цього, о 10-й годині ранку в селі Підбереззя Горохівського району 37- річний водій, керуючи автомобілем «Фольксваген Т4», не вибрав безпечну швидкість, а відтак допустив зіткнення зі скутером «Альфа» під керуванням 22- річного місцевого жителя. Внаслідок зіткнення скутерист із тілесними ушкодженнями доставлений у Горохівську центральну районну лікарню.

Ще одна автопригода з потерпілими була зареєстрована між селами Сокіл і Духче Рожищенського району. 22-річний хлопець, керуючи мотоциклом «Альфа», допустив зіткнення із мотоциклом аналогічної марки під керуванням 18-річного юнака. Внаслідок автопригоди 22-річний водій із травмами був доставлений у Рожищенську центральну районну лікарню.

За фактами дорожньо-транспортних пригод проводиться перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
888 Показати IP 26 Травня 2014 12:58
а до чого тут фото ауди?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus