USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

30-річна лучанка відбилася від озброєного грабіжника

12 Серпня 2013 13:45
Жінка не побоялася грабіжника та відібрала у нього ніж, а потім викликала міліцію. Цей факт повідомив начальник управління МВС в області Олександр Терещук.

«10 серпня у суботу жінка йшла на роботу через пустир поблизу районної лікарні у Луцьку. З її слів стало відомо, що до неї підійшов чоловік і почав погрожувати ножем, вимагав віддати сумочку. Вона не розгубилася та схопила рукою за лезо ножа, чим його пошкодила, але й порізалася водночас. Від такої несподіванки зловмисник почав тікати. Жінка викликала правоохоронців, які відразу наздогнали горе-грабіжника. Ним виявився раніше судимий мешканець Ківерцівського району 1985 року народження. До речі, він звільнився з місць позбавлення волі у травні цього року. Як пояснив на допиті: він таким способом заробляв гроші», - розповів головний міліціонер області Олександр Терещук.

На разі, порушили кримінальну справу. Правоохоронці перевіряють його на причетність до інших злочинів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus