USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

7 ДТП за вихідні: троє загиблих

16 Червня 2014 15:15
У результаті семи дорожньо-транспортних пригод травмовані троє пішоходів і водій, ще троє осіб загинули, - про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Так, 15 червня,у Ковелі на вулиці Ватутіна 63-річний водій, керуючи мотоциклом "Zondfhen", допустив зіткнення з автомобілем "Пежо Боксер" під керуванням 33-річного жителя Черкаської області. У результаті мотоцикліст від отриманої травм помер на місці автопригоди.

Того ж дня пообіді в селі Любязь Любешівського району 45-річний водій, керуючи автомобілем "Фольксваген Т-4", допустив наїзд на 90-річну жінку-пішохода. Внаслідок автопригоди пенсіонерка із тілесними ушкодженнями госпіталізована в районну лікарню, де від отриманих травм померла.

Нагадаємо, тіло чоловіка, якого збили у Локачинському районі, знайшли на узбіччі дороги. Водій, який скоїв зіткнення, з місця аварії зник.

Окрім того, о 23-й годині, 14 червня, внаслідок наїзду 26-річного водія, який керував автомобілем «Фольксваген-Транспортер», по проспекту Відродження в Луцьку травмували 32-річного чоловіка. Унаслідок ДТП пішохід із тілесними ушкодженнями госпіталізований у відділення Луцької міської клінічної лікарні.

Ще одна людина травмована внаслідок зіткнення двох автомобілів у Луцькому районі. 31-річний водій, керуючи автомобілем "Мітсубісі-Ланцер", на перехресті вулиць Окружної та Вересневої в селі Липини допустила зіткнення з автомобілем "УАЗ" під керуванням 56-річного місцевого жителя. Внаслідок зіткнення чоловік із тілесними ушкодженнями госпіталізований у районну лікарню.

За фактами ДТП тривають досудові розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus