USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

78 дітей постраждало у ДТП на Волині

21 Серпня 2010 10:01
З початку 2010 року на Волині вже трапилось 44 автопригоди за участю неповнолітніх, в яких 3 дітей загинуло, 75 отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.
Про це повідомили в УДАІ Волинської області.

Відтак в Україні з 20 серпня до 20 вересня 2010 року проходить Всеукраїнський конкурс-рейд «Увага! Діти - на дорозі!».

Мета конкурсу-рейду – активізувати роботу з попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму напередодні та в перші дні навчального року, привернути увагу громадськості до проблем гарантування безпеки руху неповнолітніх.

Зокрема в ході рейду державтоінспектори обіцяють обстежити ділянки вулично-дорожньої мережі, які прилягають до територій дитячих та навчальних закладів та якими проходять маршрути руху шкільних автобусів.

За наслідками обстеження буде підготовлена та направлена інформація до місцевих органів виконавчої влади щодо усунення недоліків в стані їх утримання.

В першій декаді вересня державтоінспектори проведуть Єдині уроки з правил дорожнього руху в загальноосвітніх навчальних закладах.

Також проводитимуться конкурси та виставки дитячих малюнків з безпеки дорожнього руху, виступи агітбригад загонів ЮІР і тематичні театралізовані уроки для молодших школярів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus