USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

85-річна бабуся втопилася у ставку

7 Листопада 2010 15:18
У Велимчі Ратнівського району 85-річна місцева мешканка дорогою до сестри, яка живе неподалік, потрапила у водойму, з якої не змогла вибратися.
Бабуся жила в домі разом із сином та невісткою. Часто ходила до сестри – там іноді й ночувала, повідомляє «Волинь-нова».
Коли невістка посеред ночі побачила, що бабці в ліжку нема, то подумала, що та пішла до сестри. Вранці ж з'ясувалось, що і в сестри її нема.
Знайшли стареньку у ставку, що неподалік. Його, до речі, викопали недавно. Жінка, очевидно, про це не знала і, йдучи серед ночі до сестри, потрапила у водойму, з якої не змогла вибратись.
Про це розповів слідчий райвідділу УМВС України в області капітан міліції Василь Михальчук.
У цьому ж селі втопився і пенсіонер. Своєї сім'ї чоловік не мав. Мешкав у будинку разом із братом. За словами Михальчука, він постійно пиячив.
У Велимчі, до речі, копають ставки, де заманеться, не огороджують їх. Тільки торік у них втопилося двоє дітей.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus