USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Агресивні собаки у Луцьку атакують тварин і людей. ВІДЕО

19 Листопада 2013 08:58
Люди, які живуть поблизу собачого притулку в Луцьку, бояться там вести домашнє господарство. Зграї псів атакують, як людей, так і свійських тварин. Останньою жертвою собак стало козеня, - йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Зауважимо, це не перші скарги лучан щодо небезпеки життя біля притулку.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЧАНИ СКАРЖАТЬСЯ НА НАПАДИ СОБАК З ПРИТУЛКУ

Чи не щодня, як розповіли люди, у них зникають кури, гуси та качки. Голодні собаки, котрі мешкають у притулку, прогризають паркан та риють дірки під сараями. З тих пір, як 4 роки тому розмістили притулок, без батьків на вулицю малеча майже не виходить.

Місцева мешканка Олена з цього приводу зауважила: «До Романюка ми два рази на прийом ходили. Він нам обіцяв перший раз, що закриє, або перенесе притулок, бо ж у нас маленькі діти. Мою дитину, ми йшли в садочок, собаки вкусили, але Дана (Дана Новарчук - ВН) сказала, що це неправда… В моєї дитини на голові був лишай, я йому показала від врача довідку, який сказав, що не можна дітям жити біля такого притулка. Романюк даже нам відповіді ніякої не дав».

Оцінювали ситуацію, навіть санепідеміологи, та, зрештою, все, на що спромоглися, то лише поспівчувати.

Неодноразово були спроби дійти порозуміння з директором притулку Даною Новарчук, та відповідь була короткою.

«Вона каже: а не треба було тут поселятися. Та ше її на світі не було, як наші батьки тут жили. Ми ж не винуваті, що в нас будинки тут», - поскаржилися люди.

В притулку переконують, що за собаками наглядають ретельно, однак, всіх вслідкувати таки не вдається. Охоронець притулку розповів: «Тут дирка є. Казав я Дані: зробіть шось… Собака любу дирку знайде».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Факт Показати IP 19 Листопада 2013 10:27
Тому що людяний...
лучани Показати IP 19 Листопада 2013 10:56
скільки ту Новарчук можна тримати - нічого не робить, а собак тільки більшає. Вимагаємо звільнити некомпетентного чиновника!!!
Александр Показати IP 19 Листопада 2013 11:21
Романюку нужно прислушаться. Права Дана или нет, она серьезно ухудшает имидж КП, соответственно мера. Тем более, что есть достойный преемник, господин Осипов. Толковый юрист с собаками очень быстро войдет в контакт и решит их проблемы.
віта Показати IP 19 Листопада 2013 11:31
ужас. для собак ще притулок щоб люди боялися жити. навіщо таку ще кантору створили? всеодно люди бояться собак і ходити по місту
55 мікрорайон Показати IP 19 Листопада 2013 12:27
Для собак треба зробити притулок в с.Зміїнець і хай розкошують разом з Романюком та всією елітою, що там живе у своїх палацах!
хонда Показати IP 26 Листопада 2013 17:26
Правда про стерилізацію і про те, що вона підвищує агресивність собак! Науковий підхід, який приховується від лучан: http://www.animalsprotectiontribune.ru/nnnn155.html

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus