USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Американець вивозив з України «Лексуса». Волинські митники завадили

26 Грудня 2008 18:31
На міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин» на Волині затримали автомобіль «Лексус», який незаконно вивозився з України громадянином США. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує Держмитслужба, мешканець міста Маямі ввіз автівку до України рік тому через одеський порт. «Лексус» вартістю 135 тисяч гривень перебував в Україні на тимчасовому обліку, але американець спробував вивезти його до Польщі.
Митники звернули увагу, що термін перебування автомобіля в нашій державі прострочено на місяць. Пізніше з’ясувалося, що за кермом «Лексуса» був не власник, а інша особа. Тому попереду суд, а машина перебуває на штраф-майданчику митниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus