USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

АМКУ на Волині викрив «змову фармацевтів»

28 Липня 2010 17:42
Луцькі компанії-виробники ліків ТОВ «Волиньфарм», ТОВ «Луцькфармація» та київська ЗАТ «Луч АО» завчасно домовилися, хто з них стане переможцем в торгах на закупівлю ліків та медичних виробів для лікарень області.
Про це 28 липня повідомив голова територіального відділення Антимонопольного комітету України у Волинській Віктор Гупало.
Зокрема, як прокоментував Гупало, комітет довів, що компанії домовилися між собою про переможця тендеру, а торги проводили «граючись у піддавки». Переможцем цього тендеру стала одна з луцьких фірм.
Ліки закуповувалися для чотирьох лікарень – Луцька, Ковеля, Нововолинська та Володимир-Волинського. На порушників АМКУ наклав штраф у розмірі 12 тисяч гривень.

Серед порушень в сфері медицини АМКУ також фіксували неправдиву рекламу. Наприклад, як розповів заступник начальника тервідділення АМКУ Сергій Луговий одна з аптек зазначила у рекламі, що надає знижки від до 5 до 15% на продукцію. По факту ж з’ясувалося, що знижка наступає лише, якщо купити продукції на значну суму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
дідо Показати IP 28 Липня 2010 20:44
а коли АМК займеться Обленерго та Волиньгазом?....деруть тарифи ,як закордоном, і ше щомісяця люди мають бігати до них показники давати....реальними справами тре займатися ,а не заказухую від влади...
невдоволений!!!!! Показати IP 28 Липня 2010 22:09
ОТО І Правильно!!!!!! давно пора волиньфарм за """"Дупу""""" взяти а то на людській біді вони вже не одну хату збудували!!!! а власник волиньфарму, не побоюсь, навідь доходить до угроз щоб люди мовчали про його незаконне будівництво!!!! ЛЮДИ ДОБРІ!!!!! скільки може це беззаконня тягтутись!!!!! як би я знав що є люди які поможуть то я б навідь дав номер машини цього козла і сказав би де він живе, а щоб не помилились сказав на якій машині їздить він, його доця і вилупок-зять- бо і вон за його спиною безпредельнічають !!!!хто поможе відгукнітся!!!!!
дідо Показати IP 29 Липня 2010 07:06
невдоволений совок, тебе хтось тягне силою у Волиньфарм купляти ліки ?...у Луцьку купа інших аптек, і навіть декілька державно-комунальних....ти є завистним жлобом....ти ненавидиш всіх хто успішний та багатший, а сам нічого не робиш та пєш пиво...
Віктор Показати IP 29 Липня 2010 08:48
І шо? штрафанули вони їх на 12 тисяч... я думаю та оборудка принесе махінатором у десятки разів більше прибутку, так що ложить вони хотіли на той штраф
Марта Показати IP 29 Липня 2010 10:04
Хай ще АМКУ займеться приватними перевізниками. А то знахабніли до краю
goodok Показати IP 29 Липня 2010 10:38
нє нє нє... хай краще АМКУ займеться цінами на ремкомплекти для Ауді 100. За комплект із трьох гумових прокладочок і однієї металевої втулки - 200грн! Ну як можна машину відремонтувати з такими цінами! А з базару відразу доводиться у Волиньфарм бігти по валідол і валер'янку)
VSC Показати IP 29 Липня 2010 10:39
Да, подумать страшно, аж на целых 12 тыс. гривен. Интересно, а сколько откатили победители конкурса? Там сумма исчисляется в сотнях тыс. долларов. А тут целых 12 тыс. гривен. И как они теперь выживут? Смешно и грустно.
goodok Показати IP 29 Липня 2010 12:46
Чесно кажучи, не розумію таких санкцій. Якщо вже викрили ЗМОВУ, то це шахрайство. І до 12 тис.грн. треба ще дадати парочку кримінальних санкцій змовникам. Коли Тимошенко обіцяла забирати ліцензію в аптек, які завищуватуть ціну на препарати, то чому не забрати ліцензію у фірм, які змовились для досягнення більших комерційних вигод, а відтак хотіли з кожного покупця злупити додаткові копійки...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus