USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Ауді-100» продовжує відбирати життя. Загинув директор ринку. ОНОВЛЕНО

29 Січня 2010 12:04
На автошляхах Волині за останні дві доби трапилася одна аварія зі смертельним наслідком. Укотре люди загинули через невміле керування «автомобілем-ракетою» марки «Ауді-100». Серед водіїв її називають іще «машиною пекла» через надзвичайно чутливу педаль акселератора та шалене прискорення. На Волині в 2009-2010 роках уже загинуло пятеро людей саме в цій машині.
Трагедія трапилася учора поблизу села Козин Рожищенського району. Близько 17-ї години мешканець Ковеля 31-річний Сергій на швидкості керував іномаркою «Ауді-100». Їхав до села. Аж раптом машину понесло на слизькій дорозі.
Імовірно, водій не впорався з кермом і легковик злетів у кювет. На біду, обабіч дороги росли дерева. Іномарка врізалася в стовбур.
Внаслідок ДТП водій і 44-річний пасажир автівки смертельно травмувалися від удару машини об дерево. Нині слідчі ДАІ з’ясовують причину аварії, - інформує прес-служба обласного управління МВС.
Як повідомила «Ковельська правда», загиблими пасажиром є директор Ковельського госпрозрахункового ринку Віталій Ківачук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Sanjak Показати IP 31 Січня 2010 13:12
В найближчому майбутньому варто чекати закону про заборону експлуатувати на території України Ауді-100?
Таня Показати IP 1 Лютого 2010 22:21
Слухай уважно і запам"ятай на все своє життя... саме легко сидіти і фантазувати що було і де було. От ти там був? ти знав цю людину... чи бачив як він їздив???Насамперед внесу поправочки... це була не ауді 100 а ауді С4.. Сергію було 30 років.. а Віталію 45.. Не знаючи нічого ти не маєш ніякого права писати хоч щось тому що для тебе це розвага..а для нас рідних це біда...тому образливо і боляче читати такі статті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus