USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Автобус з пасажирами в’їхав у дерево. Троє постраждалих. ФОТО

15 Липня 2010 11:22
Водій автобуса Volkswagen, їдучи в напрямку села Світязь, перевищив швидкість під час руху, з’їхав у кювет і врізався у дерево.

Пригода трапилася 14 липня 2010 року о 20 год. 20 хв. на автодорозі «Старовойтове-Забужжя-Грабове-Шацьк-Вілиця-Прип’ять», - повідомили в УДАІ УМВС.

Водій Гемонов А.О., житель Ковеля отримав тілесні ушкодження. Постраждали і дві пасажирки мікроавтобуса. Одна з потерпілих – жителька міста Нововолинськ госпіталізована до Ковельської лікарні, а інша, жителька міста Луцька разом з водієм транспортного засобу до Шацької ЦРЛ.

Водій керував автобусом три години. У шляховому листі мав відмітку лікаря та механіка. Це свідчить про те, що транспортний засіб і водій були допущені до перевезення пасажирів, - кажуть даішники.

Після ДТП водія оглянув лікар-нарколог, згідно висновку лікаря - тверезий. Місцем концентрації дорожньо-транспортних пригод ділянка дороги, де сталася ДТП, не являється.

Проводиться детальна перевірка, - кажуть в ДАІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Максим Показати IP 15 Липня 2010 11:30
Вообще-то в Ковельскую больницу увезли жительницу Луцка, а не Нововолынска. Это моя жена и ночью мы уже перевезли её в Луцк. По её словам, все произошло из-за мокрой дороги...
VSC Показати IP 15 Липня 2010 15:47
"напрямку села Світять" - это новое село на Волыни?
ввв Показати IP 18 Липня 2010 00:22
Взагалі-то,зі слів місцевих жителів ,якраз це місце і є МІСЦЕМ КОНЦЕНТРАЦІЇ ДТП.Кожного року там гинуть люди при ДТП.Напевно,дорожнім службам не вигідно це визнавати ?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus