USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Автоепопея»: лучанин побив авто ДАІ, тікав та врізався в стовп.ФОТО

24 Липня 2013 15:19
Нетверезий лучанин пошкодив службовий автомобіль ДАІ і, втікаючи від правоохоронців, врізався в електроопору, - інформують у прес-службі волинської міліції.

П’ять адміністративних протоколів інспектори ДАІ Волині склали на чоловіка, який, будучи в нетверезому стані, пошкодив службовий автомобіль, втікав від правоохоронців, грубо порушуючи Правила дорожнього руху, та згодом зіткнувся з електроопорою.

Тож, у Луцьку інспектор зупиняв автомобіль Fiat, водій якого рухався на великій швидкості. Однак вимогу працівника Державтоінспекції останній проігнорував, натомість додав швидкості.

Правоохоронці сіли у службовий автомобіль та почали переслідування. Поблизу одного з перехресть, де рух був надто інтенсивним, водій усе ж таки зупинився, однак із машини не вийшов.

Коли співробітники ДАІ представилися і запропонували чоловікові вийти з авто, той відмовився. Документів для перевірки водій також не надав. Згодом, відчинивши вікно, правопорушник таки погодився спілкуватися з міліціонерами. Правоохоронці помітили, що водій поводиться дещо неадекватно і почав рухатися на автомобілі заднім ходом.


Інспектори ДПС зрозуміли, що чоловік буде втікати, тож сіли в службовий автомобіль, аби переслідувати його. Однак водій поїхав прямісінько на патрульний автомобіль держінспекторів, й допустив зіткнення.
Пошкодивши службовий транспорт міліціонерів, зловмисник почав утікати. При цьому нехтував Правилами дорожнього руху: перевищував швидкість, перетинав перехрестя на червоний сигнал світлофору тощо. А, проїхавши незначну частину шляху, не впорався з керуванням та зіткнувся з електроопорою.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди у салоні спрацювала подушка безпеки водія, в яку він вдарився головою. Після автопригоди чоловік заспокоївся, і пересів у автомобіль до правоохоронців. Заходів фізичного впливу щодо нього співробітники ДАІ не застосовували.

«Затриманим виявився 28-річний лучанин. Згідно з висновком наркологічної експертизи, чоловік знаходився у стані алкогольного сп’яніння, – розповів начальник відділу ДАІ Луцького МВ УМВС України у Волинській області Владислав Іщенко. – На чоловіка було складено п’ять адміністративних протоколів відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення, які направлені у Луцький міськрайонний суд для прийняття законного рішення».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Міха Показати IP 24 Липня 2013 15:39
Паморок, відбувся б штрафом чи договорняком, тепер має 2 розбиті тачки і вагон гемороя. Люди не пийте горілку, це блуд
Костя Показати IP 24 Липня 2013 15:55
Добре, якщо в нього тільки права і машину заберуть...
анонім Показати IP 24 Липня 2013 16:27
Ця стаття брехня,а на одного з працівників ДАЇ по цій справі відкрито кримінальне провадження
Дмитро до анонім Показати IP 24 Липня 2013 17:04
І де правдв анонімчик ?
Луцьк Показати IP 24 Липня 2013 17:03
Дмитро Сьогодні, 16:36 Вчора ввечері, даний автомобіль ФІАТ, зупинили ППСи на проспекті Волі, біля магазину Екватор (колишній Ельдорадо). Причиною зупинки стало те, що п*яний водій, вийшов з автомобіля, хитаючись, пішов до кіоску, щось купив і сів назад за кермо. В цей момент патрулі, які йши поряд, почали про щось з ним розмовляти. Далі я не дивився - так як поспішав додому. А взагалі - розстрілювати таких водіїв на місці. http://www.volynpost.com/news/17598-pianyj-luchanyn-za-kermom-vrizavsia-v-mashynu-dai-a-potim--v-elektrooporu-foto
Міля Показати IP 25 Липня 2013 16:17
Щастя, що цей придурок нікого з невинних, випадкових людей не пошкодив. З такими дебілами повинна бути безпощадна боротьба, а не говорити, що ДАІ не така. Назвіте прізвище цього козла.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus