USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанин пошкодив 4 припарковані автівки, йому загрожує до 5 років обмеження волі

2 Червня 2020 15:02
Поліція викрила 32-річного лучанина у вчиненні хуліганства. За скоєння злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України, йому загрожує до п’яти років обмеження волі. Досудове розслідування триває.

У неділю, 31 травня, ввечері по вулиці Захарова у Луцьку правопорушник безпричинно пошкодив транспортні засоби лучан, інформують у пресслужбі поліції Волині. Від дій зловмисника механічних ушкоджень зазнали чотири автомобілі: Skoda Fabia, Volkswagen Golf, Opel Vivaro та Honda Jazz. Сума завданих матеріальних збитків орієнтовно становить понад 10 тис. грн.

Співробітники поліції встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 32-річний місцевий житель.

За фактом хуліганства слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 8 тис. 500 до 17 тис. грн., або арешту строком до шести місяців, або до п’яти років обмеження волі. Міру покарання правопорушнику визначить суд. Триває слідство.

Фото ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Психопланетарій, Лип Показати IP 2 Червня 2020 15:33
Нічого хулігану не загрожує бо це не є кримінальний злочин. Саме більше ця подія тягне до штрафу на суму 8 тис. 500 грн. А щодо пошкоджених автомашин то власники не будуть подавати на хуліганчика до суду на стягнення заподіяних збитків бо невідомо на кого зареєстровані дані авто, чи в наявності всі документи на пошкоджений автомобіль, чи сплачено мито, чи є страховка та т.п. Без цих документів ніякий суд Позовної заяви про відшкодування матеріальної шкоди не прийме та ще плати суду державний збір і т.п.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus