USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бандити винесли у сейфі золота на півмільйона гривень

17 Липня 2011 12:35
У сейфі, який викрали із супермаркету «Наш край» у Камені-Каширському, було ювелірних виробів із золота на суму 500 тисяч гривень.
Сам сейф, за словами начальника райвідділу УМВС України в області Івана Іващенка, важив 130-150 кілограмів. Про це інформує Волинь-нова.
Нагадаємо, пригода сталася 2 липня о четвертій годині ранку. Злочинці діяли дуже швидко, пробувши у магазині всього одну хвилину та 3 секунди.
Спуермаркет знаходиться у центрі міста – за якусь сотню метрів від райвідділу міліції та від офісу відділення держслужби охорони, працівники якого й охороняють магазин.
Іващенко розповів, що записи відеокамер, встановлених у магазині, засвідчують, що бандитів у масках було двоє. Вони за 10 секунд ломиками виламали вхідні двері, потім розтрощили прилавка і, діставшись до сейфа, швидко винесли його до вхідних дверей.
У цей момент сюди під’їхав легковиком третій зловмисник – і за кілька секунд машина із сейфом зникла у невідомому напрямку.
Сигналізація у супермаркеті спрацювала відразу ж, як тільки зловмисники виламали двері. Сигнал надішов у Ковельську службу держохорони.
Однак у райвідділ міліції сигнал надійшов лише через 50 секунд. Так стверджує Іван Іващенко.
Він же розпорядився, щоб негайно було перекрито дороги на виїздах у Маневичі, Ковель і Ратне. Але це не дало результату.
На думку правоохоронця, не спрацювала, як належить, служба державної охорони.
Вина у пограбуванні лежить і на власниці сейфа, адже він не був належно прикріплений.
А начальник охорони супермаркету Микола Гунчик розповів, що власниця золота подбала, аби сигналізація спрацьовувала, лише коли сейф відкривають.
За фактом крадіжки порушено кримінальну справу. Проводять оперативно-розшукові заходи по встановленню осіб, причетних до цього злочину. Розслідуванням справи безпосередньо керує Іван Іващенко.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
волиняка з володимира Показати IP 17 Липня 2011 12:37
Ото дають!!! Хоча,памятаєте :" Покращення Вашого життя вже сьогодні!"
рома Показати IP 17 Липня 2011 12:52
красавчики
Л А Д О М И Р Показати IP 17 Липня 2011 15:27
а чого "зловмисник" вор вкрав у бариги :) то ж не у держави
VSC до Л А Д О М И Р Показати IP 18 Липня 2011 10:18
Когда обворуют тебя лично, как его назовешь?
Журналіст Показати IP 17 Липня 2011 17:37
Чи не Мірна писала інформацію? А чому бандити? Кого вони вбили? Очевидно, грамотні, з залізною логікою люди. Усе прораховано до секунди. В період Великої Американської Депресії в США трупи людей, що вмерли з голоду, валялись прямо на вулиці, пограбування і вбивства стали звичайним явищем. З цього приводу в американського президента Рузвельта є такі слова: "Голодний викраде з товарного вагона коробку шоколаду, а розумний вкраде цей вагон разом з залізною дорогою". Сумніваюсь, що в Камені-Каширському були прості злодії - ті, які в сільського дядька крадуть порося чи теля. А те, чи вони бандити, визначить суд, якщо такий відбудеться.
1 Показати IP 17 Липня 2011 22:16
Якбт відстьогувала міліції , то і не вкрали б.Зв,язок очевидний. А Ладомиру пора відправитись у Венесуелу , чи Північну Корею.
Ваня Показати IP 18 Липня 2011 13:59
Ото молодці.А вони не бандити, бандитка ця власниця золота, де вона стільки накрала.Отак її т реба, ще мало, хай ділиться злодюшка,Пів України чесних людей заробляють на сіль, а вони на наших сльозах і горі мабгатіють. Молдчинки хлопці,дійте атк і далі таких власниць ще в нас багато, хай діляться покидьки з простим людом.Як прийшло так і пішло.Ми ж простий люд не можемо цих злодюг наказати,то Бог наказує.
VSC до Ваня Показати IP 18 Липня 2011 16:57
Неужели правда из Липин отпускают пациентов, говорят нечем кормить.
Vigilante до Ваня Показати IP 18 Липня 2011 21:30
Це була Сонька Золотая Ручка :))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus