USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Сейф із золотом грабіжники в масках винесли за хвилину

4 Липня 2011 13:03
У Камені-Каширську пограбували супермаркет – двоє невідомих винесли з магазину сейф із золотом.

Як повідомили у відділі зв’язків з громадськістю УМВС України у Волинській області, злочин трапився 2 липня о четвертій ранку.

Цього дня о 04:50 до міліції надiйшло повідомлення по телефону від чергової ковельської Державної служби охорони про те, що 2 липня о 04:01 в супермаркет «Наш Край» у місті Камінь-Каширський проникло двоє невідомих.

Як розповів начальник ВДСО при УМВС України у Волинській області Дмитро Новицький, грабіжники у масках зламали вхідні двері та проникли у приміщення супермаркету, з якого винесли сейф із золотими виробами.

Злочинці діяли дуже швидко, пробувши у магазині всього одну хвилину та 3 секунди, зазначив Новицький.

Однак група затримання ДСО на місце пригоди прибула за 3 хвилини і 40 секунд.

Дмитро Новицький пояснив: бійці ДСО зреагували на сигнал, який надійшов до пульта централізованого спостереження, оскільки «Наш Край» охороняється ДСО.

«Але ту торгову площу, де продавали золоті вироби, ми не охороняли. Зреагували на те, що виламали двері. Власник того торгового місця просто не заключив договір з нами на охорону свого об’єкта, хоча цього вимагав власник супермаркету. Крім того, сейф був ненадійно встановлений», – пояснив начальник ВДСО.

На яку суму збагатились крадії поки невідомо – сума завданих збитків встановлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Марта Показати IP 4 Липня 2011 15:29
Знову покладалися на "авось".Недарма кажуть: скупий платить двічі
Spaceman Показати IP 4 Липня 2011 18:07
Красави мужики! Спрацювали швидко, без шуму і пилі. Хазяїн точки наступного разу буде знати, що економити на охороні - собі дорожче вийде.
1 Показати IP 5 Липня 2011 00:39
За дивним збігом крадуть те, що не охоронялось ДСО.
знаючий Показати IP 7 Липня 2011 08:44
і це вже вдруге за рік, і ніхто нікого не знайде. камінські менти повні лохи, їх розвели на пустому місці. спочатку викликали на бійку, потім спрацювала сигналізація в казначействі. і поки браві правоохоронці билися як риба об лід, спокійно було викрадено сейф з золотом - просто в центрі міста, за 100 метрів від райвідділу та за 50 метрів від приміщення ДСО (!!!). питається, за що ми платимо податки? щоб утримувати близько сотні лузерів у міліцейській формі?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus