USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Безхатченки мало не згоріли в підвалі багатоповерхівки

3 Лютого 2013 13:07
Про пожежу в підвалі однієї з луцьких дев`ятиповерхівок рятувальників повідомила мешканка будинку близько опівночі.

Як йдеться у повідомленні територіального управління МНС у Волинській області, працівники пожежно-рятувального підрозділу, що прибув на місце виклику з’ясували, що у підвалі є люди.

Пройшовши 40 метрів по задимленому підвалі рятувальники знайшли двох чоловіків 40 та 47 років, які знайшли собі в цьому приміщенні притулок. Пожежні Анатолій Мордик, Юрій Салатюк та начальник чергової зміни частини спеціальної пожежної техніки Луцька Сергій Зданевич винесли постраждалих на вулицю.

Пожежу ліквідували ще до першої години ночі. Ймовірна причина її виникнення - необережне поводження з вогнем під час куріння.

За даними волинських рятувальників, з початку року у Волинській області зареєстровано 82 пожежі, у вогні загинула одна людина, троє врятовано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus