USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Білорус «забув» у волинському лісі комп’ютерну техніку

9 Лютого 2009 17:48
У Шацькому районі Волині, за кілька кілометрів від кордону з Республікою Білорусь, виявили авто із комп’ютерним обладнанням, що було у вжитку. Про це 9 лютого інформують «Волинські Новини».
За повідомленням офіційного сайту волинських правоохоронців, 7 лютого о 16.20 в лісі за два кілометри від пункту пропуску через державний кордон «Пулемець» виявили автомобіль «Фольксваген» білоруської реєстрації. Водій цієї машини залишив транспортний засіб та зник із місця пригоди.
Під час огляду автомобіля у ньому знайшли комп’ютерну техніку, що була у вжитку. Зокрема вилучили 22 комп’ютерні монітори та інше обладнання.
Автомобіль затримали.
До речі, того ж дня у ще одному прикордонному районі Волині – Любомльському – працівники міліції зупинили автомобіль «Фольксваген ЛТ-35» під керуванням жителя Ковеля 1975 року народження, який перевозив 124 ящики тютюнових виробів «Класік» без відповідних документів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus