USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Білоруського «відмивача» грошей зловили на світязькій Гряді

27 Жовтня 2009 10:25
Під час операції «Іноземець», яку волинські правоохоронці проводили з 5 по 16 жовтня, було виявлено 62 незаконних мігранти. Про це повідомляють «Волинські новини».
В ході операції притягнули до адміністративної відповідальності за порушення правил перебування іноземних громадян на території України 1 організовану групу нелегальних мігрантів, до складу якої входили громадянин Російської Федерації та 2 громадян Молдови.
Як повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області, крім того, працівники правоохоронних органів під час перевірки автомобіля одного із мігрантів громадянина Польщі у бардачку його авто вилучили холодну зброю (металевий складний прут). За цим фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого частиною 2 статті 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).
Працівникам сектора карного розшуку Нововолинського МВ УМВС у місті Нововолинську вдалось затримати громадянина Республіки Узбекистан. Під час огляду у нього було знайдено при собі поліетиленовий пакет з  речовиною рослинного походження темно-коричневого кольору з різким запахом розчинника вагою 720 грамів та пластикову пляшку ємністю 1 літр, заповнену на 250 мілілітрів рідиною коричневого кольору.
41 фізичну особу притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 205 КУпАП (невжиття громадянами України заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців) та викрито 43 об’єкти, де переховувались мігранти. Також  порушено дві кримінальні справи за незаконне переправлення осіб через державний кордон України.
В урочищі «Гряда», що на озері Світязь, на території бази відпочинку «Лопатівка» затримали громадянина Республіки Білорусь. Він перебував у міждержавному розшуку і розшукувався брестськими правоохоронцями за відмивання грошей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus