USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Білоруси у Шацьку грабують машини

20 Липня 2011 13:20
У Шацькому районі з’явилась злочинна група з Білорусі, яка ламає замки автівок та викрадає з салонів цінні речі.

Про це розповів начальник обласного управління МВС, генерал В’ячеслав Ходирєв під час прес-конференції 19 липня.

«З Білорусі в Шацьку орудує злочинна група, яка викрадає автомобілі. Дуже професійно вскривають машини і забирають там цінні речі. Ну, що є, що попадеться. Отака є проблема. А в Шацьку народу ж багато», – проінформував очільник волинської міліції.

Крім того, під час прес-конференції Ходирєв розповів, що останнім часом на Волині дедалі менше викрадають престижні іномарки.

«Чомусь останнім часом перестали викрадати престижні машини, чомусь крадуть дев’ятки, «Жигулі» одинадцяті, тринадцяті. Чому? Важко сказати. Але, очевидно, що дуже багато запчастин привезені з Росії, вони ніби не дорогі. От і крадуть, розбирають на запчастини», – зазначив він.

Ходирєв також нагадав, що тоді, коли він вдруге очолив обласне УМВС, на Волині збільшилась кількість крадіжок іномарок.

«На початку, коли я прийшов, преса почала писати, що прийшов начальник УМВС і почали викрадати престижні іномарки. Тоді викрали 24 машини. Пов’язували це зі мною, ніби я привіз із собою бригаду сюди, котра викрадала машини. Я ж то приїхав з пенсії сюди, яка бригада?» – висловився генерал.

«Але ми з цих машин 14 знайшли. Можливо, навіть завдяки тому, що так написали. Але є інформація, що чимало машин завезли в Казахстан, у Молдову три пішло», – додав він.
«Дуже багато знаходимо в лісі. Десь штук п’ять машин ми знайшли у лісі, заховані під гіллям. Очевидно, чекали свого часу, щоб розібрати», – зазначив Ходирєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Совість Волині Показати IP 20 Липня 2011 19:53
Хохли крадуть більше!!!
Mirna Показати IP 20 Липня 2011 22:52
кононович заступається за своїх :) як мило!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus