USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля Тайваню й Філіппін сталися землетруси

20 Березня 2011 14:09
Серія підземних поштовхів магнітудою від 4,6 до 6 була зареєстрована біля узбережжя Тайваню і Філіппін.

Про це інформує ТСН .

У неділю, 20 березня, Геологічна служба США повідомила про те, що біля берегів Тайваню стався землетрус магнітудою 5,5.
Епіцентр землетрусу знаходився за 47 км від головного міста Тайбей на глибині 17,3 км. Про жертви і руйнування не повідомляється. Але як повідомляють місцеві ЗМІ, підземні поштовхи відчувалися в центрі міста.

Землетрус магнітудою 6 балів сьогодні стався біля архіпелагу Бабуян. Епіцeнтр знаходився на глибині 36,6 км. Жертв і руйнувань немає.

В обох випадках не було попередження про цунамі.

Раніше сьогодні землетруси сталися в Японії. Як повідомлялося, п'ять "афтершоків" на острові Хонсю послідували після землетрусу магнітудою 6,1, що стався в префектурі Ібаракі на північний схід від Токіо.

Як зазначає агентство Кіодо, японські метеорологи вважають, що ймовірність повторення поштовхів магнітудою вище п'яти балів за 7-бальною японською шкалою знизилася за останні три дні з 40% до 30%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus