USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Блискавка спалила хлів. ФОТО

10 Червня 2011 09:25
Від грозового розряду згорів хлів одного з мешканців села Бужани Горохівського району Волині.

Пожежа сталася 9 червня близько 7:30, - повідомили в ГУ МНС України у Волинській області.

На місце лиха виїхали місцева пожежна команда на автомобілі ГАЗ-66, пожежники з селища Мар’янівка та чергова варта СДПЧ-9 з райцентру.

У будівлі, де трапилась пожежа, господар зберігав сіно, дошки, близько 10 рулонів руберойду, шифер та інше горюче майно домашнього вжитку. Тому вогонь миттю охопив всю будівлю.

Рятувальники не дали поширитись пожежі на житловий будинок та будівлі сусідів.

Як розповів сусід господарів, вранці була сильна гроза. У вікно він побачив, як розряд блискавки влучив у сусідське господарство і одразу ж спалахнуло полум’я. А звук був такої сили, що оглушив чоловіка на кілька хвилин.


У Бужанах це вже третій випадок за останні три роки, коли пожежа виникає внаслідок влучання блискавки.

9 червня в області трапилось ще дві пожежі від грозового розряду: у селі Сереховичі Старовижівського району та в місті Любомлі на вулиці Грушевського. У цих випадках блискавка також влучала в господарські будівлі.

Для того, аби убезпечити своє господарство від влучання блискавки, громадянам слід подбати про встановлення блискавко захисту, у грозу не вмикати телевізори, не відчиняти вікна, - нагадують пожежники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus