USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Бої на Сході активізувалися: гинуть військові

7 Листопада 2014 08:29
За останню добу на буремному Донбасі загинули три українські військові. Ще четверо отримали поранення – за їхнє життя борються лікарі. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Бойовики активізували обстріли на Сході України. Із "Градів" накрили Тоненьке та Орлівку, вели мінометні обстріли по мирних мешканцях Чорнухиного, та по силах АТО, що дислокуються в Авдїївці, Пісках та Нікішиному.

Вкрай складна ситуація у Донецьку та передмістях. Обстрілюють житлові квартали неподалік Путилівського мосту. Бойовики також невпинно атакують Донецький аеропорт.

Крім стрілецької зброї та гранатометів, застосували протитанкові гармати. Серед оборонців летовища є втрати. В бою геройськи загинув воїн-десантник Миколаївської бригади та доброволець "Правого сектору" 18-річний сумчанин Сергій Табала - наймолодший серед українських "кіборгів" на позивний "Сєвєр".

На Луганщині неподалік траси Бахмутка бойовики неодноразово обстріляли позиції українських вояків, вогнем накрили і понтонний міст через Сіверський Донець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Дончанин Показати IP 7 Листопада 2014 09:33
коментар було видалено
віктор Показати IP 7 Листопада 2014 10:41
російських фашистів словами не зупинити...смерть російським фашистам
віктор Показати IP 7 Листопада 2014 10:41
російських фашистів словами не зупинити...смерть російським фашистам
настя Показати IP 7 Листопада 2014 11:02
тепер ніколи не будуть братами нам кацапи!! вони зараз мовчать а їхній Путін вбивае наших чоловіків
Анонім Показати IP 7 Листопада 2014 11:07
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus