USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через безперервні дощі Німеччині загрожують серйозні повені

26 Липня 2017 16:00
У низці регіонів Німеччини – Нижній Саксонії, Саксонії-Ангальті та Тюрингії – у середу тривають сильні дощі, які вже призвели до повеней та можуть спричинити ще серйозніші затоплення.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Через сильні дощі та повені у Нижній Саксонії постраждало регіональне транспортне сполучення, особливо автобусні перевезення. У низці населених пунктів затоплені вулиці та підвали будинків. Рятувальники перекривають вулиці та відкачують воду за допомогою помп.
Повінь у місті Гослар, фото DPA
Повінь у місті Рюден, фото DPA

У місті Гільдесгайм у Нижній Саксонії можуть евакуювати 1100 людей. Через підйом рівня води у ріці Іннерсте є загроза повені. Зараз декілька вулиць міста перекриті, людям рекомендують прибрати автомобілі із потенційно небезпечних районів.

У місті Бад Гарцбург у тому ж регіоні через загрозу повені закрили залізничний вокзал.

В Тюрингії у наступні дві доби очікуються понад 100 літрів опадів на квадратний метр. У цій федеральній землі оголошено попередження найвищого рівня.

У Саксонії-Ангальті рівень води у ріках теж піднявся та існує загроза повені. Така ж ситуація у землі Бранденбург. Напередодні внаслідок опадів було зупинено рух поїздів на двох лініях берлінського метро.
Як повідомлялося, з півдня Франції евакуювали не менше 10 тисяч осіб після того, як спалахнули нові лісові пожежі. Відзначимо, лісові пожежі на південному сході Франції вирують із понеділка, 24 липня. Вони охопили території острова Корсика і департаменту Приморські Альпи, де знаходяться відомі курорти Ніцца і Сен-Тропе.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus