USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Волинянина, якого розшукували рідні, вбили на Рівненщині через бурштин

24 Березня 2018 15:48
Двоє 17-річних хлопців з Рівненщини, які проживають у Дубровицькому районі, вбили 45-річного жителя Ковеля Володимира Кузьмінця. Цей факт встановили дубровицькі поліцейські інформує "Рівне медіа".

Як повідомляло Інформаційне агенство Волинські Новини, Володимира Кузьмінця розшукували рідні ще з 9 березня. Чоловік поїхав у справах на сірому Volkswagen Passat у Дубровицю і не повернувся.

Як стало відомо, волинянин у селі Нивецьк зустрівся з неповнолітніми, щоб купити у них бурштин-сирець. Та хлопці виявилися звичайнісінькими шахраями, бо вони не мали каміння, а лише хотіли нажитися та забрати у чоловіка гроші. Після того, як потерпілий все зрозумів, розмова швидко закінчилася. Тоді зловмисники металевою палицею двічі вдарили його по голові та відібрали у нього близько тисячі доларів США.

Чоловік від удару впав без свідомості. Тоді молодики вирішили заховати його тіло у лісопосадці поблизу Дубровиці, а самі сіли в його автомобіль «Volkswagen Passat B5» і поїхали розважатися. А через кілька днів викрадену автівку спалили неподалік села Мочулище.

Поліцейські зуміли вийти на слід зловмисників і втановили їх особу. Відтак, вони зізналися правоохоронцям у скоєному та показали місце вчинення злочину та місце спаленого транспортного засобу. Також з’ясувалося, що наразі у суді перебуває кримінальне провадження за фактом крадіжки з проникненням у приміщення, вчиненої одним із молодиків.

Під час огляду загиблого чоловіка експерти виявили важкі травми голови. Його тіло направили в морг для проведення судово-медичної експертизи.

Неповнолітніх злочинців вже затримали у порядку статті 208 Кримінального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання у м. Сарнах.

Їм вже повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Згідно з санкцією статті, зловмисникам за вбивство загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
—— Показати IP 24 Березня 2018 15:52
Що там було (виходити наслід) як ці недоумки... декілька днів світилися на його автівці!!!
777 Показати IP 24 Березня 2018 16:19
Деградоване покоління без моральних, релігійних чи ідейних принципів.
Таня Строцюк Показати IP 24 Березня 2018 16:28
Це подвиг розкрити такий злочин. Героя України всім!
я Показати IP 24 Березня 2018 22:55
Як шкода чоловіка...Померти від рук малолітніх виродків.Людське життя вони оцінили в тисячу доларів...
Джек до я Показати IP 25 Березня 2018 12:40
Яка тисяча доларів?і шо він за неї мав купити?1 камня?це мєнти вже 49000 вкрали а тисячу тіпа найшли
111 Показати IP 25 Березня 2018 10:16
Таких треба на пожызнине садыть щоб други боялыся ато выйде и буде щытылы себе авторитетом
Там Показати IP 26 Березня 2018 10:39
в тих краях Дубровиччина, Сарненщина й...нуті люди живуть - гроші завдяки янтарю мають, а мізків, моральних принципів нуль, *рань коротше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus