USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Через ДТП маленька волинянка – в реанімації

26 Грудня 2013 13:33
П`яний волинян врізався в автомобіль, у якому була маленька дитина, - інформує інтернет-видання «Під прицілом».

Водій автомобіля Opel Omega рухався в напрямку Києва на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин. Обганяючи автомобіль, виїхав на протилежну смугу та допустив зіткнення із зустрічним авто ВАЗ 2101.

Постраждалий унаслідок аварії отримав синці та переломи спинних хребців. З ним їхала неповнолітня донька, яка ще відвідує садочок. Після аварії дитина потрапила в реанімацію із політравмами. Зараз вона перебуває на обліку у невропатолога.

Вже в суді обвинувачений розповідав, що напередодні посперечався з дружиною, після чого вживав алкоголь. А ввечері сів за кермо автомобіля. Свою вину визнав повністю. Крім того, зобов’язався всі витрати на лікування потерпілої дитини взяти на себе.

Тож, Ковельський міськрайонний суд Волинської області вирішив: чоловіка визнати винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху та призначив покарання у виді 4 років позбавлення волі з іспитовим строком на 1 рік. Крім того суд не врахував за потрібне позбавляти обвинуваченого права користування автотранспортом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus