USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Через бійку у відділку міліції оштрафували пенсіонера

26 Липня 2013 10:22
Пенсіонер вдарив в обличчя чоловіка. Мовляв, той разом із його колишньою дружиною влаштували підпал його будинку. Інцидент трапився у міськвідділі міліції на Волині.

Кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень розглядалося в суді, – повідомив власкор IA ZIK.

Власне, два роки тому пенсіонерові підпалили будинок. Той у скоєному підозрював колишню дружину та її нібито коханця. Тож погорілець звернувся із заявою про підпал до міліції.

Хоча кримінальну справу порушили, але пенсіонер вважав, що працівники Ковельського міськвідділу не надто ретельно її розслідували. Тому він приїхав із села до Ковеля, аби довідатися, як іде розслідування. У той час якраз у міськвідділі перебував чоловік, якого той підозрював у підпалі. Його голос «погорілець» почув у коридорі, коли проходив повз кабінет із незачиненими дверима.

Пенсіонер, скориставшись моментом, коли оперативник вийшов із кабінету, вирішив поспілкуватися із кривдником. На цьому версії сторін розходяться. Зокрема, пенсіонер стверджує, що постраждалий вів себе зухвало. Тож він під впливом емоцій і затопив тому по пиці та й пішов собі геть.

А от відлупцьований чоловік каже, що йому безпідставно дісталося по обличчю і в вухо.

Зрештою, суд визнав пенсіонера винним у злочині, передбаченому частиною 1 статті 126 Кримінального кодексу України (побої і мордування) та призначив покарання у вигляді 510 гривень штрафу.

Вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus