USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

Через ДТП пішохід опинився в реанімації

4 Лютого 2013 17:59
В реанімацію доправили 22-річного пішохода, який потрапив у ДТП в селищі Голоби, що на Волині. Постраждалий, кажуть, раптово вибіг на проїжджу частину.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, учора, 3-ого лютого, ввечері 48-річний водій автомобіля Mitsubishi Outlander, рухаючись у селищіГолоби рухався у напрямку Луцька та допустив наїзд на 22-річного пішохода, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги. Внаслідок автопригоди пішохід отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований у Ковельську ЦРЛ в реанімаційне відділення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
007 Показати IP 5 Лютого 2013 09:10
Після ДТП я там якраз проїжджав, по правий бік стояв аутлендер, бігали ДАІшники, на асфальті стояли кросвіки збитого. З одного боку, водій немає можливості 100% гарантувати безпеку пішоходів, які в нас не мають жодного світлоповертаючого елемента одягу і ходять по краю проїжджої частини в селах. Це глобальна проблема, з якою треба щосб вирішувати. До того ж, там не видно ВЗАГАЛІ дорожньої розмітки, орієнтуєшся на сліди попередньої машини. До речі, поки аутлендера не обїхав, то йшов по його слідах, далі - просто по полотну, де ні краю дороги, ні осі не видно, тільки час від часу яму можна зловити, або обочину зачепити, це не всі зрозуміють, але це не їзда, а російська рулетка якась. Але з іншого боку, думаю, чи не надто високою була швидкість авто, що хлопця аж роззуло? Водії, будьте обережніші на наших дорогах! Пішоходи, не будьте ідіотами! Якщо ідете вздовж траси, ідіть по краю зустрічної смуги,- так хоч не прогавите свою смерть...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus