USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через «палену» горілку двоє померли, троє – в лікарні

16 Березня 2010 16:12
Двоє чоловіків померло, а троє з діагнозом «алкогольне отруєння» потрапили минулого четверга до Горохівської районної лікарні №2 у Берестечку.
Трагедія сталася після застілля в домівці 27-річного жителя Берестечка Олександра Собчука. Господар квартири розповів слідству, що вранці того дня до нього завітали тепер вже колишній мешканець прилеглого до Берестечка села Піски 20-річний Михайло Вишинський і його брати Дмитро та Василь. Зібралися, щоб пограти в карти.
Невдовзі до їхньої компанії приєднався і 36-річний житель Берестечка, інвалід ІІ групи Анатолій Хмілярчук. Вирішили поєднати гру в карти з випивкою. А відтак спорядили за спиртним двох чоловіків. Невдовзі вже й чаркували.
Десь через дві години Михайло Вишинський сказав, що хоче перепочити, вийшов у коридор, де, присівши, заснув. Коли компанія зібралася вже розходитись, хтось звернув увагу на те, що Михайло начебто не дихає.
Олександр Собчук викликав медичну допомогу, яка підтвердила смерть компаньйона. За кілька годин помер і Хмілярчук, а двоє братів Вишинських та Собчук були доставлені в лікарню.
Як поінформував старший слідчий Горохівського райвідділу внутрішніх справ капітан міліції Володимир Семенюк, за даною справою ведуться судово-медична та фізико-хімічна експертизи, інші слідчі дії, - пише «Волинь-нова».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВВс Показати IP 16 Березня 2010 17:55
Цікаво, а хто повинен "досліджувати" якість горілки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus