USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

Через пожежу в гуртожитку евакуйовували студентів. ФОТО

18 Травня 2011 14:55
У Ковелі на вулиці Заводській 17 травня об 11:50 сталася пожежа в дев’ятиповерховому гуртожитку промислово-економічного коледжу.
Сигнал про лихо надійшов до чергового персоналу гуртожитку від системи пожежної сигналізації, а ті в свою чергу повідомили службу «101», - повідомляє сайт УМНС України в області.
До місця події виїхали три пожежні автомобілі.
На місці рятувальники встановили, що осередок загорання знаходиться всередині гуртожитку. Вся сходова клітка була заповнена димом.
Перший керівник гасіння пожежі начальник варти ПДПЧ-19 старший лейтенант служби цивільного захисту Андрій Галайчук наказав бійцям МНС включитись в апарати на стиснутому повітрі, що призначені для захисту органів дихання, та на чолі ланки газодимозахисників рушив всередину гуртожитку.
Вогнеборці одночасно гасили пожежу та перевіряли усі кімнати на наявність людей.
Спільними зусиллями рятувальників та чергового персоналу гуртожитку з п’ятого та шостого поверхів будівлі, заповнених димом, евакуювали близько 20 студентів.
Пожежу локалізували через 7 хвилин після прибуття, а ще за 3 хвилини остаточно приборкали.
Над з’ясуванням всіх обставин лиха на місці події працює спеціально створена комісія. Найімовірнішою причиною пожежі розглядається коротке замикання електричної мережі. Вогонь знищив телефонні та телевізійні кабелі. Внаслідок загоряння ніхто не постраждав, а сума збитків встановлюється.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus