USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через ремонт офісів у Луцьку тріщить житловий будинок

23 Вересня 2013 16:20
Мешканці п’ятиповерхівки по Проспекту Волі, 11 панікують. Їхнє помешкання руйнуються, бо на першому поверсі приватна фірма взялася робити ремонт. Мешканці будинку бояться за своє життя, адже по стінах вже поповзли тріщини, - повідомляє ТРК «Аверс».

Одна з мешканок пенсіонерка, каже, вже втомилася прохати комунальників про допомогу. Ще у 2008-ому році на стіні у її квартирі під час ремонту офісу, що знаходиться поверхом нижче, з’явилася велика тріщина. З того часу працівники жеку спромоглись лише зафіксувати її. А от робити ремонт на першому поверсі орендарі взялися вдруге. Тепер мешканці будинку знову щодня слухають звуки дрелі та відчувають, як трясеться підлога та стіни.

Пенсіонерка Любов Давидюк зауважила: «І вже відколи незалежність - 23 - роки ніхто нічого не зробив. По стінах тече вода постійно, ринви не чистяться, постійно заливає водою, будинок псується, балкон псується, а тепер іще ось оце… У 2008-ому зробили ту тріщину, і мастер із жеку приходила, друга була - поставила маячок».

Любов Давидюк переймається, аби тріщини в квартирі не збільшилися, а п’ятиповерхівка не розвалилася, як картковий будинок.

Керівництво третього ЖКП, який обслуговує будинок, пояснило, що ремонт роблять на законних підставах, і ніяких порушень там, нібито, немає. А тріщини, які утворились раніше, не несуть загрози, якщо вони не розходяться далі по стіні.

Директор ЖКП №3 Руслан Юлдашев у телефонній розмові, своєю чергою, розповів: «Ліцензія на реконструкцію - в наявності. Проект також є. У свій час «Родовід банк» ту стінку змурував, а сьогодні дав дозвіл «Ощадбанку» її розібрати, тобто ніякого стосунку до конструктивних елементів даного будинку та перегородка не має… Робиться тоді, коли щось прогресує: той маячок тріщить на міліметр, півміліметра, на два міліметра, от тоді вже будуть прийматись подальші міри».

Та мешканців, кажуть, це не заспокоює, таких тріщин, як у квартирі Любові Давидюк, у будинку - безліч. Крім того, чи не кожен балкон тут осипається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 23 Вересня 2013 18:54
Є певні прелесті життя в центрі. Із ними потрібно коритися. Це ферейверки, проспекти розваг, офіси і магазини із барами на перших поверхах, наш новий козир - постійні автомобільні корки в центрі і ще вічно димящі та вібруючі пятнадцатки. Платиш за житя в центрі - молись. Про вулицю Леніна, де ходив тільки тролейбус №6, весь інший транспорт по Глушець, вже пора давно забути і не лаятись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus