USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Четверо постраждалих у ДТП на Волині білорусів все ще в лікарні

13 Липня 2013 14:56
У лікувальних установах Бреста на сьогоднішній день залишаються четверо постраждалих у ДТП на ковельській трасі у Волинській області білорусів – одна жінка і троє дітей.
Про це повідомив головний позаштатний травматолог управління охорони здоров'я Брестського облвиконкому Сергій Кисіль, - інформує «БЕЛТА».
Наразі в дитячій обласній лікарні з черепно-мозковими травмами перебувають дві дівчинки і хлопчик - 15, 14 і 11 років. Їх стан медики розцінюють як важкий. «Деяких дітей, яких ми планували госпіталізувати, і одного хлопчика, вже госпіталізованого в стаціонар, батьки забрали під свою відповідальність. Від подальшої госпіталізації також відмовилася одна доросла пацієнтка, яка перебувала у відділенні травматології обласної лікарні. Напередодні увечері вона з останньою групою потерпілих вирушила в Мінськ. Хочу ще раз зазначити оперативність і професіоналізм білоруської та української сторін в організації евакуації постраждалих», - підкреслив Сергій Кисіль.
Під наглядом фахівців Брестської обласної лікарні залишається також одна пацієнтка з числа постраждалих у ДТП в Україні. У сорокарічної жінки діагностовані закрита черепно-мозкова травма, струс мозку та забій грудної клітини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus