USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 42.60 42.90
  • PLN 9.75 9.90

Чоловік «провчив» дружину з допомогою ножа. ВІДЕО

24 Травня 2011 14:41
У Володимирі-Волинському колишній афганець через ревнощі покалічив жінку.
Пригода сталася у приміщенні військового гуртожитку, – розповідає НТН.
«Вона його виганяла – не хотіла з ним жити. Бо він її постійно бив-душив, і вона не хотіла з ним. А він сказав: «Не зі мною – і не з ким!» – розповіла сусідка Оксана.
Чоловікові здалося, що за час його відсутності в місті в їхньому ліжку хтось побував. Довго не роздумуючи, схопив ножа.
«Вона біля моїх дверей зупинилася, і трималася за живіт. Я кажу: «Алла, що таке?» А вона: «Уууу… Визивайте». Руки пустила – і кров пішла», – згадує сусідка.
Доки їхала «швидка», чоловік намагався втекти. Він зібрав у сумку одяг і побіг у напрямку автовокзалу.
«Намагався взагалі покинути місто Володимир-Волинський. Враховуючи вжиті заходи, був затриманий дільничним інспектором. Під час того, коли він уже сідав в автомобіль-таксі», – повідомив начальник Володимир-Волинського міськрайвідділу міліції Олександр Никитюк.
Тепер Анатолій розкаюється. Каже, провчити дружину треба було, але гуманними методами.
«Що попало під руки, те схопив. Я пам'ятаю, що три удари наніс, – розповів затриманий. –Я хотів не сильно – потім не пам'ятаю нічого. Ножа кинув. Спокійно пішов за нею. Вона вже лежала на траві».
Наразі жінка перенесла кілька операцій. Понад усе хоче, щоби чоловіка ув'язнили, адже він її ледь не вбив.
«Ці травми рахуються важкими травмами, бо є проникаючими черевної порожнини, і в разі не звертання, могла б померти від кровотечі», – зазначив лікар-ординатор Володимир-Волинської ЦРЛ В'ячеслав Лисюк.
В ізоляторі тимчасового тримання колишній афганець лише два дні, а правоохоронці вже дізналися про його причетність ще й до трьох крадіжок – здебільшого жіночих сумочок і телефонів.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
фрол Показати IP 24 Травня 2011 22:47
Лише за два дні в СІЗО мусорня повісила на афганця ще кілька злочинів. "Молодці" - напевно робили "слоника" і "ластівку".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus