USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чоловік, труп якого ховали у багажнику, помер не одразу. Відео

4 Липня 2010 16:03
Чоловік, якого 28 червня п’яний викрадач авто збив й кинув у багажник, міг би вижити, якби вчасно отримав допомогу медиків.
Про це каналу НТН розповів керівник сектору УМВС України у Волинській області Микола Корнейко.
Нагадаємо, що в ніч на 28 червня п’яний ківерчанин на викраденому авто «Фольксваген» збив на смерть чоловіка. Щоб приховати злочин, він сховав труп у салоні автомобіля
Виявилося, тоді впродовж ночі викрадену машину не могли знайти, оскільки викрадач постійно змінював маршрут, пересувався другорядними, мало не польовими дорогами. Як згодом виявилося, неспроста.
Микола Корнейко розповів, що чоловік проїхав кілька сіл, в одному з яких скоїв наїзд на пішохода. «Після чого даного пішохода загрузив у свій автомобіль і мав намір завести його у лікарню. Однак до лікарні він не доїхав, поїхав в іншому напрямку. Автомобіль, після того як у нього кінчилося пальне, залишив на території сусідньої області, а сам зник», - додав Корнейко.
На слід зловмисника натрапили на світанні, коли схожу за орієнтуванням автівку побачили у Демидівському районі Рівненщини.
У салоні знайшли тіло жителя села Сокиричі Ківерцівського району. Він, за попередньою інформацією, повертався із села Муравище пішки додому.
Керівник сектору УМВС України у Волинській області Микола Корнейко розповів, що жертві виповнився лише 21 рік. «Після ДТП він ще був живий. І коли його цей 19-річний викрадач закинув в автомобіль, він був живий. Якщо б йому надали медичну допомогу, людина, можливо, залишилася б жива» - сказав Корнейко.
Затриманий перебуває в ІТТ Ківерцівського райвідділу. Проти нього порушили кримінальну справу за двома статтями.
Спілкуватися з викрадачем не дозволяють - в міліції всерйоз переймаються психічним станом підозрюваного. Кажуть, при обшуку у парубка знайшли дві записки, в яких він просив пробачення та прощався з життям, - повідомляє НТН.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Знайомий Показати IP 5 Липня 2010 00:07
Тепер залишився батько сам. Один син блудить обмеженими дорогами, іншого вже нема. Мати ще раніш пішла з життя.
Exaboto Показати IP 5 Липня 2010 07:18
Переймаються психічним станом. Вкрав авто, збив людину, а вони переймаються психічним станом...
Знайома Показати IP 5 Липня 2010 21:38
Діток шкода меншому 3 місяці, а тата вже не побачить.
Human до Знайома Показати IP 5 Липня 2010 23:33
Якщо хтось з рідних читає, прийміть щирі співчуття. В мене самого син 9 міс. і я не уявляю як би він залишився без батька...
Human Показати IP 5 Липня 2010 23:25
Схоже що хочуть закосити викрадача під психа...
знайома Показати IP 5 Листопада 2010 14:14
Цього придурка відпустили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus