USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чоловік, який зґвалтував та порізав лучанку, постане перед судом

24 Вересня 2013 16:05
Прокуратура області затвердила та скерувала до суду акт про обвинувачення 29-річного уродженця Рожищенського району, який зґвалтував та мало не вбив 34-річну лучанку, - повідомили у прес-службі прокуратури області.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЗҐВАЛТОВАНІЙ У ЛУЦЬКУ ДІВЧИНА ЗДАЮТЬ КРОВ

Трагедія трапилася у ніч з 28 на 29 липня в обласному центрі Волині, поблизу будинку на проспекті Грушевського.
Після спільного розпиття алкогольних напоїв чоловік примусив жінку всупереч її волі вступити з ним у статеві зносини. Згодом, завдавши потерпілій численних ударів ножем, забрав у неї мобільний телефон та гроші й утік з місця злочину.
ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ РЕЦИДИВІСТ ЗҐВАЛТУВАВ І ПОРІЗАВ ЖІНКУ. ПОДРОБИЦІ. ВІДЕО
Зловмисника затримали правоохоронці. З'ясувалося, що він уже був неодноразово судимий і раніше вчиняв розбій.

Нині чоловіку інкримінується зґвалтування та закінчений замах на убивство з корисливих мотивів та з метою приховати інший злочин.

Окрім того, досудовим слідством встановлено, що цей громадянин протягом червня-липня 2013 року скоїв ще низку злочинів. Зокрема, з метою заволодіння чужим майном та грошима чоловік вчинив три грабежі та два розбої, поєднані із застосуванням насильства.

Тепер міру покарання зловмиснику за скоєні злочини визначить суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus