USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чоловіка підозрюють у вбивстві вагітної дружини

2 Грудня 2010 11:06
У Ковелі від закритої тупої травми живота та масивної внутрішньочеревної кровотечі померла вагітна на шостому місяці жінка.

Про це 2 грудня повідомила "Волинь нова" .

Близько 21-ої години на «швидку допомогу» Ковельської центральної районної лікарні зателефонував чоловік і повідомив, що стало дуже погано його дружині.

Приїхавши за викликом у багатоповерхівку на вулиці 40-річчя Перемоги, черговий лікар констатував смерть 29-річної Ольги Н., яка була на шостому місяці вагітності.

Чоловік запевняв, що на півдорозі з гостини дружина поскаржилась на сильний біль в животі. Мовляв, довелось замовляти таксі, і він разом із своїм товаришем приніс її у квартиру на дев'ятому поверсі, поклав на ліжко.

Але досвідчений медик відразу звернув увагу, що жінка знаходилась у незвичній позі, наче її кинули, а на переніссі помітив синець. Про все це він негайно повідомив керівництво лікарні.

Судово-медичний розтин за участю обласних спеціалістів дав підстави констатувати, що смерть Ольги Н. настала внаслідок закритої тупої травми живота та масивної внутрішньочеревної кровотечі, яку спричинив травматичний розрив селезінки.

У вбивстві підозрюється її чоловік - Богдан Н., 1981 року народження, якого вже затримали.

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Оксе Показати IP 2 Грудня 2010 11:09
взяти і розстріляти скотину в центрі міста, щоб всі знали.
metaller Показати IP 2 Грудня 2010 11:28
дебілізм... :( Згоден з Оксе - розстріляти привселюдно, як в Китаї

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus