USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Затримали підозрюваних у вбивстві Бузини. ОНОВЛЕНО

18 Червня 2015 11:39
Глава МВС Арсен Аваков назвав прізвища підозрюваних у скоєні вбивства колишнього шеф-редактора газети "Сегодня" Олеся Бузини, які були затримані сьогодні вранці,- інформує ТСН.

Зі слів головного правоохоронця країни, силовикам вдалося відслідкувати авто, на якому злочинці стежили за Бузиною та втекли з місця його вбивства. У транспортному засобі були вилучені речові докази.

УБИЙСТВО О. БУЗИНЫ РАСКРЫТО.16 апреля около часа дня двое преступников расстреляли бывшего шеф-редактора газеты "Сегод...

Posted by Arsen Avakov on 18 червня 2015 р.
"Сьогодні вранці двоє встановлених підозрюваних були затримані. Двоє киян: Медведько Андрій Олександрович, 27.09.1989 року народження, Поліщук Денис Валерійович, 14.06.1990 року", - написав Аваков у Facebook.

Окрім цього, міністр заявив про наявність прямих доказів причетності затриманих до вбивства - експертиз ДНК з кинутої злочинцями одягу з місця злочину, експертизи слідів в автомобілі, упізнання свідків та інше.

Згодом стало відомо, що правоохоронці затримали ще одну особу, яка підозрюється у причетності до резонансного вбивства скандально відомого українського журналіста Олеся Бузини, - інформує «Преса України».

«У справі щодо вбивства О. Бузини тільки що затримали третього підозрюваного в причетності до організації вбивства», - розповів міністр Аваков.

Що стосується затримання Андрія Медведька, народний депутат України Ігор Луценко заявив, що затриманий за підозрою у вбивстві проросійського письменника Олеся Бузини боєць батальйону МВС «Київ» Андрій Медведько (Менсон) збирався надати парламентареві документи щодо злочинів керівництва МВС. Луценко зазначив, що Медведько нещодавно звільнився з батальйону через тотальну корупці і саботаж у міліції.
«Сьогодні мав зустрічатися з Андрій Медведько, бійцем Київ-2, моїм давнім побратимом по боротьбі за Київ. Він нещодавно звільнився з добровольчого батальйону через тотальну корупцію і саботаж у міліції.

Збирався сьогодні о другій надати мені якісь документи по злочинам керівництва МВС.

Кілька годин тому було затримано. Звинувачують... у вбивстві Бузини.

Реванш», - написав у соцмережі нардеп.

Нагадаємо, Медведько був одним з керівників Сотні Самооборони Майдану імені Святослава Хороброго. Після революції вони із соратниками влилися в батальйон МВС «Київ-2», який відомий боями під Волновахою.

Раніше було відомо, що незгодні із затриманням активіста збираються під приміщенням управління УБОЗ в Києві на вулиці Горького.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 18 Червня 2015 14:54
бузина вже в пеклі хлопцям повне виправдання
Всезнайко Показати IP 18 Червня 2015 19:54
Я зразу знав, що м..................

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus