USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чому волинська міліція переодягнулася у форму газовиків. ВІДЕО

21 Вересня 2013 08:14
В Інтернеті з’явилося відео, на якому, на думку дописувача Ш., показано «цирк» та «незаконне затримання з маскарадом» його знайомого.

Дописувач стверджує, що працівники луцького міського відділу міліції, переодягнуті у форму працівників ПАТ «Волиньгаз», незаконно затримали громадянина В. Повідомили у прес-службі волинської міліції.

Слідчим управлінням УМВС України у Волинській області розпочате кримінальне провадження за частиною 2 статті 361 (Несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальної техніки (комп’ютера) та мереж електрозв’язку, що призвело до витоку інформації та порушення встановленого порядку її маршрутизації, вчинені повторно, за попередньою змовою групою осіб, чим заподіяно значної шкоди) та частини 3 статті 176 (незаконне розповсюдження програм мовлення, яке завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі) Кримінального кодексу України.

– Є кримінальне провадження, в рамках якого був проведений санкціонований судом обшук, – розповів начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук. – Усі повинні розуміти: людина скоює злочини, її затримати непросто. У квартиру вона нікого не впускає, а тому ми мали придумати, яким чином потрапити у помешкання.

Таким чином, аби не ламати двері, правоохоронці переодягнулися у форму працівників «Волиньгазу».

– Сьогодні я запитую своїх працівників, на якій підставі вони дали можливість незнайомим особам спілкуватися із затриманим, чому надавали їм коментарі? Є таємниця слідства! Ніхто не мав права показувати затриманого, його обличчя. І в нього, і в нас є певні права.

Варто відзначити, що громадянина В. затримано у порядку статті 208 КПК України за підозрою у вчиненні ним вищезазначених кримінальних правопорушень, які, відповідно до статті 12 КК України, віднесені до категорії тяжких, а також оголошено про підозру у вчиненні даних правопорушень.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Вася Показати IP 21 Вересня 2013 08:26
мусарочки все більш акуєвають
123 Показати IP 21 Вересня 2013 10:49
досвідчені "газовики" таких дописувачів "просять нюхати землю" до закінчення всіх необхідних дій, а потім ще і на декілька раз на декілька діб, або 15 суток.
Косарь до 123 Показати IP 22 Вересня 2013 13:18
ви б мусаріла морди б заткнули б, вас самих як презервативи використовують, я десь оступитеся трохи то заднім числом звільняють і викидають на смітник як відпрацьоване гівно. а лякати громаду не треба, у врадіївці вже показали як треба свої інтереси відстоювати, то сратимете дриском довго і часто. як банда відморозків на кинулися на нещасного опущеного хлопа,яке керівництво то й такі холопи. сором владі. хай би губернатор поціцкавився з прокурором таким вертепом.
555 Показати IP 21 Вересня 2013 11:32
А коли Луцька прокуратура засудить начальника Луцького МВ УМВС за кришування збанкрутілого "Західінкомбанка", який вкрав депозити у вкладчиків. Можливо прокурор в долі ???
до 555 до 555 Показати IP 22 Вересня 2013 00:04
А яким чином він кришує? які є факти. Наскільки я знаю, справа в міністерстві.
Киса Показати IP 21 Вересня 2013 12:16
а що сі ж таки сталосі? ні холєри не панятно, кого, за що, за дупу вхопили...щось сі пишуть і самі не бум-бум
Луцький Показати IP 22 Вересня 2013 01:13
Цирк поїхав, клоуни залишилися. Такої вистави ще Луцьк не бачив. А генерал взагалі неадекват, навіть не розуміє, про що говорить. Виходить, щоб законно не спилювати двері, вирішили незаконно набити морду і затримати. Весело :)
111 до Луцький Показати IP 23 Вересня 2013 07:12
можливо затримання не зовсім законне? морда заживе, а завіси зрізані то вже доказ. тому і боялись. мені от цікаво,як пан міліціонер уявляє собі правильний розвиток ситуаії: працівники газу затримали людину, мішка на голову, нікому нічого не сказали і поїхали? а не здається Вам шо за таке і покалічити тих газовиків було б в межах закону? були преценденти з псевдо-даішниками біля Києва, і виправдали людей а ДАІ потім заборонили без патрульної машини на дорогах з"являтись.
иван Показати IP 22 Вересня 2013 14:39
це в милиции називаеться (обуть лоха ) та видно хлопака не лох и знае де адвокат из прокурором : оце буде смиху як из всього цього карнавалу буде пшик
Ася Показати IP 22 Вересня 2013 17:18
Справу передадуть в Комитет и ме-ти не приделах
Сибар до Ася Показати IP 22 Вересня 2013 19:12
то чому сб. самі не робили, до місця події 5 хв ходу а недоумнів відправили?
АСЯ Показати IP 22 Вересня 2013 23:31
Шукали тих хто зробив би чорну роботу ,тобто МВС

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus