USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку зняли короткометражку «Український тАТО»

5 Жовтня 2014 10:28
В Мережі з'явився чуттєвий короткометражний фільм "Український тАТО". Це зворушлива історія про звичайну сім'ю, звичайних дітей та звичайного тата військового, який захищає свободу і Незалежність України, - інформує Волинська правда.

У мультиплікаційному відео - страхи та сум розлуки, які відчувають сім'ї військових. Автори відео переконують, що за кожною цифрою про вбитих та поранених насправді знаходяться дружина, мати, сестра, діти, що продовжують виглядають своїх захисників у вікно.

"Тату, чи можуть мільйони вогнів освітити темряву між нами? Ти зможеш почути мою молитву серед гамірної ночі? Тату, ти мене чуєш? Ти допоможеш мені подолати страхи? Тату, де ти зараз? Ти нам так потрібен. Тату, я так сумую за тобою і за твоїм поцілунком на ніч. Тату, я так тебе люблю…", - йдеться у пісні, яка стала музичним супроводом короткого відео.


Відео опублікував користувач з Луцька PHOENIXstudioCOMPANY.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus