USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чотирьох волинян покусала кішка. Можливо, скажена

20 Жовтня 2009 11:03
Чотирьох мешканців Ківерцівщини покусала кішка. Зараз вони перебувають у лікарні, адже не виключено, що тварина була хвора на сказ, інформують «Волинські новини».
Пригода трапилася ще у суботу, 17 жовтня, у селі Будячів. Однак одразу до медиків звернулася лише одна постраждала – 10-річна учениця місцевої школи. Інші жертви нападу –18-річна дівчина та 37-річна жінка, а також 11-класниця Торчинського ліцею, мешканка села Конопелька Ківерцівського району, – звернулися по медичну допомогу тільки через день – 19 числа. Пацієнти поступили з укусами рук, коліна та гомілки.
Заступник головного лікаря Ківерцівської райлікарні Іван Хитрик розповів «ВН», що наразі стан постраждалих задовільний. За його словами, їм вводять спеціальний препарат – антирабічну вакцину. Адже існує ймовірність, що кішка була заражена сказом.
У прес-службі ГУ МНС України у Волинській області розповіли, що тварину вбили і віддали у ветеринарну лабораторію міста Луцька. Тепер і медики, і хворі чекають висновку ветеринарів на предмет того, чи справді тварина була хвора на сказ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus