USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

«Деякі чиновники дурять і крисять гроші», - губернатор

21 Червня 2011 09:48
Волинські санепідеміологи зафіксували грубі порушення при постачанні продуктів у пришкільні табори Іваничівського району.

Про це доповіла головний державний санітарний лікар Волині Наталія Янко під час обласної селекторної наради у понеділок, 20 червня.

Вона розповіла, що СЕС встановила факт порушення у постачанні м’яса в пришкільні табори сіл Грибовиця, Стара Лішня та Будятичі Іваничівського району.

У пришкільні табори вказаних сіл постачалась свинина з Володимир-Волинського госпрозрахункового ринку. Це м'ясо купували у виробника з Львівщини – ТзОВ «Західна аграрна компанія» (село Комарів Сокальського району).

«Постачалась свинина глибокої заморозки, котра була заготовлена в березні 2011 року з терміном зберігання шість місяців, що строго заборонено… Дане м'ясо санепідслужбою було знято з реалізації в пришкільних таборах, прийняті відповідні адмінзаходи», – доповіла Янко.

Голова Волинської ОДА Борис Клімчук розпорядився звільнити винних у «махінаціях з м’ясом». Він, зокрема, висловився, що винні у такій ситуації окремі чиновники-освітяни Іваничівщини, котрі «дурять і крисять бюджетні гроші».

«Розберіться, хто приймав ці рішення, хто робив ці поставки свинини глибокої заморозки, очевидно привезеної не з Львівської області, походження невідомого. До злочину півкроку було», – звернувся Клімчук до голови Іваничівської РДА Лідії Томашевської.

«Людину, яка була причетна до прийняття цього рішення вигоніть з роботи і дайте чорну книжку, щоб ніхто й не прийняв на роботу в Іваничах і в околицях», – додав очільник області.

Нагадаємо, вперше інформацію про виявлене порушення озвучили на початку червня під час засідання обласного штабу з організації оздоровлення та відпочинку дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
До редактора Показати IP 21 Червня 2011 10:22
Губернатор якої губернії? Чому не воєвудства? Припиняйте цю малороську хохляцьку профанацію - голова ОДА.
VSC Показати IP 21 Червня 2011 13:10
«дурять і крисять бюджетні гроші» - это лексика чиновника такого ранга, бывшего работника образования? Браво.
Иван до VSC Показати IP 21 Червня 2011 14:27
Вам не нравится лексика Климчука? Вы - сноб, зануда или просто треплетесь. Нормальный мужик, нормальными словами выражается. Не гоните
VSC до Иван Показати IP 21 Червня 2011 15:12
O tempora, o mores!
begalolegalo до Иван Показати IP 21 Червня 2011 16:08
Учитывая, что Климчук ЛИЧНО "курирует" тендеры, ему можно поверить - таки да - кто-то реально решил закрысить от "папы".....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus